IS SINDS 2009 MEIN SCHIFF-1 zie ook daar voor een verslag

Verslag Galaxy.

Hallo Harm, .
Ik begin maar weer met een compliment voor je leuke site. Er zijn steeds weer nieuwe items. Hartstikke leuk en ook nog informatief! Ik hoop dat je hiermee door kunt blijven gaan. Ik heb je voor mijn cruise met de Galaxy wat informatie gevraagd. Wel laat, maar nog hartelijk bedankt voor het antwoord op mijn vraag. Ik zou graag een verslag voor je site hebben gemaakt van onze Transatlantische Cruise van 5-19 mei 2001 van San Juan PR naar Amsterdam. Dat was een fantastische cruise, prachtig schip, perfecte service en nog mooi weer ook! De mooiste cruise die we gemaakt hebben, het was de vierde, na eerdere ervaringen met de Seabreeze, Club-1 en de Caroussel. Via links op jouw site heb ik vr aanvang van onze reis vele Amerikaanse sites van cruiseliefhebbers en van rederij Celebrity Cruises bezocht. Dat leverde heel veel nuttige en interessante informatie op over de Galaxy waar ik veel aan heb gehad.  En wat het meest belangrijk was: de vele loftuitingen over het schip zijn volkomen bewaarheid!  Ik hoop daarom dat ook jouw site op die manier gebruikt zal blijven worden door beginnende, maar ook ervaren cruisers. En ik hoop voor jou dat je aan je tellers kunt zien dat het aantal bezoekers van je site een stijgende lijn vertoont, gelijk opgaand met het toenemend aantal Nederlandse cruisers. Succes en hopelijk nog contact, .
Vriendelijke groeten, .
Aad Maarleveld, Vlaardingen.


Cruise Baltische Steden met de GALAXY 16 t/m 30 juni 2001 vertrek en aankomst Amsterdam:

Om 10 uur zaten we thuis weer aan de koffie,na een zalige reis met fabelachtig weer,soms te warm om in de zon te liggen! Zo'n 1800 gasten,waarvan misschien 30 Nederlanders en Belgen,zo'n 100 Chinezen uit Hongkong,een vijftig Russen uit Amerika en de rest Amerikanen.Wij vonden deze Cruise fijner dan die door het Caribisch gebied omdat voor mij die eilanden bijna allemaal hetzelfde zijn.Nu 7 landen bezocht,waarbij St.Petersburg toch wel de meeste indruk gemaakt heeft.Vroeger moet dat zeer welvarend geweest zijn,prachtige gebouwen en kerken,maar door zo'n 80 jaar communisme zo een geweldige achterstand in onderhoud dat je je afvraagt of ze dat ooit nog inhalen!!Ook de straten,trams en bussen in een afschuwelijke staat!Maar de Hermitage is een pracht museum,3,5 miljoen kunstwerken,als je ze allemaal een min wil bekijken heb je ongeveer 8 jaar nodig!! Wel nu wij zijn er 4 uur geweest,hebben echter met een zeer goede gids toch een indruk gekregen en b.v.al zo'n 25 Rembrands gezien,maar ook de gebouwen zelf zijn aan de binnenkant zeer indrukwekkend!Behoudens in Polen zijn de prijzen daar in het Noorden zeer hoog voor ons,het twee tot drie-voudige voor alles!!Maar ja dat is met die dure dollar aan boord ook niet mis hoor,een GLAS wijn bij het eten 23,=FL.!!een rondje aan de bar voor ons vieren zo 50 a 60 gld.Een voordeel ik ben geen alcohollist geworden!Maar voor het overige geweldig,ook de Store-beld Bridge goed gezien,waar we ongeveer drie jaar aan gewerkt hebben via Ballast-Nedam!!Prachtige shows aan boord,geweldig eten en we hadden een tafel met ons vieren en twee hele fijne obers,een Pool en een uit Honduras,er waren onder het personeel 56 Nationaliteiten!!!De grootste golf die we gezien hebben was 0,5 mtr.hoog en je zat rustiger op de boot dat in de bus in St.Petersburg!!
De Vision of the Seas,die we hadden door het Panama-kanaal was een nog iets mooier schip,maar de Cruise was voor ons even fijn als die door het kanaal! Zo dat waren de eerste impressies.

Fam. Boudewijns-Dordrecht

 

Terug naar ervaringen overzicht