Verslag Rotterdam.

Voor meer informatie en foto's van het schip zie; http://www.nedcruise.info/rotterdam.htm

Reisverslag met m.s."ROTTERDAM" van New York naar Amsterdam ( Voyage of Vikings ) in Juni 2004
 
We begonnen onze dertiende HAL cruise al met pech, het provianderen in New York liep niet zo als het hoort,
daardoor drie uur te laat vertrokken.
Het gevolg hiervan was dat we bijna in schemer New York uit voeren, zodat fotograferen van de Skyline en de
State of Liberty een probleem was.
De sailaway party, zoals gebruikelijk met uitvaren ging echter gewoon op schema door, om 17.00 raar is dat
als je nog vast ligt aan de kade, het was koud 10 graden, dus weinig mensen op de sailaway party.
Het koude weer achtervolgde ons, via St.John's, Newfoundland, Canada ( 3 graden ) op weg naar Reykjavik,
IJsland. Dit trajekt is twee dagen varen ( 2.633 km ) met een snelheid van 21.9 knots, koud 3 a 4 graden en
veel wind kracht 6 á 7. In Ijsland aangekomen, 4 graden ( de dag er voor was het 20 graden ) leuk eiland met
de prachtige geisers, en watervallen.
Nu op weg naar Tromso, Noorrwegen ( 2 dagen varen 2.300 km snelheid 23.3 konts ) wind kracht 10 golven
tussen de 9 en 11 meters hoog, kan je vertellen dat dit niet leuk is op deze moderne cruise schepen.
De stad Tromso had voor ons ervaren cruisers weinig te bieden, op weg naar Honningsvag, Noorwegen.
Deze plaats is de aanloop via land naar de Noordkaap, wij hadden de enige auto uit het dorp gehuurd, één
uur rijden naar de Noordkaap, maar het achtervolgt ons, regen, wind en mist.
Van boven op de berg konden we de zee niet zien, vanwege het slechte weer, dus maar snel terug naar boord
waar de erwten soep warm stond ( deze dag was het Hollands eten aan boord o.a. hutspot, spruiten, zeetong )
De volgende plaats was Trondheim, Noorwegen leuk centrum maar weinig te beleven, het uitvaren aldaar is heel
bijzonder je vaart ongeveer twee uur door een fjord om op open zee te komen.
Nu op naar Stavanger waar het goed toeven was. Ons schip lag afgemeerd in hartje stad, dus veel mensen om
en rond het schip.Maar zo als het ons de hele reis al achter volgde veel regen en 6 graden (nu geen erwten soep)
Na het vertrek uit Stavanger om 17.00 een imposante reis naar de Lysefjord en Pulpit Rock, echt dit was groots,
het schip ( toch niet de kleinste 237.00 meter lang ) vaart z'n 15 km door dit fjord, echt een belevenis op zich.
Dan moet het schip keren en terug, het rond gaan vergt enige stuurmans kunst, voor en achter het schip ongeveer
20 mtr ruimte, en dan kijk je tegen bergen aan van 300 á 400 meter hoog.
Weer een dag op zee richting Hamburg, Duitsland ( 630 km 13.6 knots en 10 graden ) komen we laat in de avond
in de monding van de rivier Elbe, loods aan boord 22.50 en dan beginnen aan de 120 km naar Hamburg.
Om 5.40 afgemeerd aan de cruise terminal in Hamburg, een zeer leuke stad, veel mooie gebouwen, en winkels.
De meeste passagiers ( Amerikanen ) maakte de trip per bus naar Berlijn, een reis van 15 uur, wij Hollanders
zijn niet zo gek, om even een tripje te maken voor 300,00 dollar p.p.
Een overnachting met een cruise schip in een haven is vrijwel uniek, dat bleek ook wel toen wij s'avonds in het
centrum van Hamburg liepen, zagen we alleen maar crew van het schip.
Op naar Amsterdam ( 390 km en 11.1 knots ) de volgende ochtend om 4.00 de loods aan boord voor de haven
van IJmuiden, slecht weer ( zoals dat hoort op deze reis ) regen veel wind, veilig de sluizen door en om 8.00
afgemeerd aan de cruise terminal in Amsterdam.
Onze kinderen kwamen ons halen, en mochten ( na alle veiligheids regels te hebben doorstaan ) aan boord van de
"ROTTERDAM" na afscheid te hebben genomen van al onze oude en nieuwe cruise vrienden, op weg naar huis.
Het schip ging van Amsterdam weer terug naar New York, maar nu via de Zuid ( Engeland & Ierland ) de meeste
passagiers ( Amerikaanen ) bleven dus aan boord, en gingen zo back to back terug naar New York.
Het eten aan boord was geweldig, de show's ( entertemant ) waren niet geweldig, wij hadden in Jan. 2004 ook al
op dit schip gevaren, en de show's van de cast waren nog precies het zelfde.
Maar al met al een mooie reis als je het weer niet meerekend.
 Henk & Hanneke v.d.Linden

 
 Henk in Lysefjord                                   Hanneke in Tromso


Cruise ROTTERDAM -HAL   Datum:   04-01-2005

We zijn voor het eerst met het Cruise schip de MS Rotterdam weg geweest dat was een zeer goede ervaring het is de vakantie van je leven alles is er zo goed het eten.de bedden en het personeel is zeer vriendelijk het is een en al genieten ik kan het iedereen aanraden doe het eens een keer dan weet je wat vakantie is. 

 van Huijkelom 


Cruise ROTTERDAM -HAL   Datum:   20/06 t/m 02/07-2005 Noordkaap en Noorse Fjorden

Deze 12 dagen durende cruise heeft mooie stukken, maar ook relatief veel zeedagen 3 stuks, plus nog een volle dag van 8 tot 8 in Honningsvag het meest troosteloze dorp wat je je maar  bedenken kunt, vooral op zondag en als het weer ook nog eens niet geweldig is. De Rotterdam is een klassiek cruiseschip met goede verzorging-maaltijden en service. Ander bijkomstigheid is, dat op dit HAL schip, veelal de meeste Nederlandse bemanningsleden zijn te vinden. Ook deze reis bestond praktisch de gehele staf uit Nederlanders. Het geeft toch veelal een wat groter "thuisgevoel". Ook werd regelmatig een boordkrantje en dagoverzicht in het Nederlands verstrekt. De passagiers bestonden voor een groot deel uit wat oudere Amerikanen. De hutten op de HAL schepen zijn in de meeste gevallen net iets ruimer dan op andere schepen met veel bergruimte. Het zgn. vernieuwingsprogram van de HAL "Signature of Excellence" was op de Rotterdam uitgevoerd. Het resulteerde oa. in voortreffelijke bedden - flatscreen TV met DVD speler in de hut.
Pinnacle Grill het exclusieve restaurant, waarvoor een toeslag van $ 20 p/p moet worden betaald.Overigens wel het proberen waard. Ruimere keus in etenstijden 4 mogelijkheden en als alt. is ook het avondmaal in het Lido restaurant te gebruiken. Het nieuwe Explorations Cafe een samenvoeging van het vroegere Java Cafe, waar een lekker kopje koffie wel gratis was en waar je nu voor moet betalen, bibliotheek en internet cafe. Het internetten op deze reis was trouwens een aanfluiting vele dagen geen verbinding en als er verbinding was, vreselijk traag. Je kunt beter je geld aan de wal in een internet cafe besteden.
De shows zijn de laatste jaren wel vooruit gegaan, maar aan Amerikaanse entertainers kun je beter voorbijgaan. Landexcursies zijn bij de HAL zeer duur, men presteert het zelfs op enige plekken shuttle busjes in te zetten van de haven naar het centrum voor $5 per rit, dit, terwijl 200m. verderop gewoon openbaar vervoer verkrijgbaar is voor nog geen $ per rit. Dus ook hier geldt even van te voren een beetje orienteren, wat veel geld kan besparen.
Wat wel vervelend is, dat cruiseschepen en zeker bij de HAL, wel erg veel met zgn. verkoopakties wordt geleurd. Van schilderijen tot sierraden en ander goedbedoelde prullaria. Het nieuwe systeems voor tips is geen succes het heeft de prikkel tot extra service weggenomen daar en tegen het bedieningsgeld van 15%  geeft weer zoveel prikkel, dat je kunt geen lounge binnenkomen, of men begint direkt al om bestellingen te vragen. Glas nog niet leeg weerhoudt, men er niet van direkt te vragen naar "An other drink?" Opdringerig en HAL eigenlijk onwaardig.
Webmaster van deze site.


Cruise Juli 2005 met de Rotterdam

Mijne Heren,

 
Voor het eerst met de HAL een cruise gemaakt,na ervaringen met Celebrity en de Vision of the Seas,was dit niet erg positief.
Totaal gericht op de Amerikaanse tourist,waren er enkele storende punten,te weten:
1 Verplicht fooienstelsel,waardoor de ambitie om gedienstig te zijn op vele plaatsen te wensen overliet.De fooi stond toch immers vast!!!
2.Zeer magere shows,ook weer ZEER gericht op de Amerikanen.
3.Een reisprogramma met op Zondag een HEEL lang verblijf in Honningsvag,waar werkelijk alles gesloten was en de indruk maakte van een verlaten stad!!
4.Zelden informatie in het Nederlands en heel ongeregeld!!!,bij Celebrity cruises ELKE dag,
Smaken verschillen,maar voor ons GEEN HAL meer !!!
 
J.Boudewijns.Dordrecht.

Cruise met de “ROTTERDAM” van 31 Aug. tot 14 Sept. 2005. 

Voor het eerst in onze cruise geschiedenis, zonder vliegtuig zo aan boord.
Deze cruise had Rotterdam als beginplaats, en ik kan u vertellen dat is zeer prettig.
We hadden voor onze 15 HAL cruise de 14 daagse “European Capitals Cruise” gekozen.
De route ging van Rotterdan naar Venetie, met zeer leuke stops onderweg, en wie het
varen minder leuk vindt, maar drie zeedagen in de hele cruise.
Van Rotterdam gingen we naar Le Havre, Frankrijk voor ons niet zo’n leuke stop, maar
voor onze USA passagiers de gelegenheid om naar Parijs te gaan, er bleef er ook niet
een achter, vinden ze leuk daar in de USA 10 uur in een bus zitten.
Verder naar Guernsey mooi eiland links verkeer en met Eng. Ponden betalen, hier gaat
het schip voor anker, dus met de “tender” er van af en er weer op.
Toen lekker één zeedag, heerlijk in de zon en kletsen met de overige passagiers, waar-
onder bijna 400 Hollanders, was naar ons idee iets te veel van het goede maar het zij zo.
Op naar Lissabon waar het goed toeven is, mooie pleinen, kerken, en winkels gelukkig
(voor mij) was het Zondag.
Dan Cadiz, lijkt wat op Lissabon wat kleiner maar veel te zien, en voor de trip naar Seville
was dit een mooie stop, om 18.00 vertrokken voor onze tweede zeedag (mooi weer)
Om 7.00 aangekomen voor een tweedaags verblijf in Barcelona, en echt waar in deze twee
dagen is er net zoveel regen gevallen als normaal in een jaar (zou het liggen aan de cruise
aanbieding) de tweede dag in Barcelona kregen zes tornado’s over ons heen in tijd van
twee uur, de Kapitein moest de schroeven laten draaien anders bleef het schip niet tegen
de wal liggen, dus weinig plezier in Barcelona.
De volgende Monaco, 30 graden zon hoog aan de hemel, maar daar betalen de mensen
daar ook veel geld voor, vier Cola op terras €22,00, er is nu wel een nieuwe cruise terminal
gebouwd daar, dus niet meer tenderen.
Nu was Livorno aan de buurt, zeer de moeite waard, met evt. gelegenheid om met de trein
naar Florence te gaan, kosten €7,00 deze trip kost aan boord €75,00 p.p.
Door naar Civitavecchia de haven van Rome, weinig te beleven daar, maar weer €12,00 met
de trein naar Rome kost aan boord €75,00 p.p.
Op naar de laatste haven Dubrovnic, Croatia prachtige stad mooie ouwe gebouwen, en een
heel leuk centrum, maar zo als altijd als het leuk is gaat het schip om 15.00 vertrekken.
Deze avond gebruikt voor koffers pakken, moeten om 2.00 uur buiten staan, op naar Venetie
waar we om 6.30 aankwamen, 8.30 ontschepen, vliegveld en naar huis.
Al met al een leuke cruise (voor het geld) met veel klagende Hollanders, wij ouwe HAL cruisers
wisten wel beter nu hadden we o.a. een Ned. krant een Ned. menu kaart aangepast brood voor
de Hollanders en ga maar door.
Maar ja als je voor het eerst een cruise maakt op de “Nederlands schip” denk je dat het zo hoort.
En ik kan u verzekeren dat dit niet zo is, onze vorige HAL cruise waren mijn vrouw en ik de enige
twee Hollanders aan boord, dus het verschil was duidelijk merkbaar dat er nu zoveel waren.
De show’s aan boord waren ondermaats, het eten eenzijdig, maar toch veel plezier gehad.
Na 6.602 kilometer te hebben gevaren, onder de goede leiding van Kaptein Eversen, Hotel Manager
v.d.Poll en 1e WTK Gehrmann hebben we dankzij deze mensen (Hollanders) weer een leuke cruise gehad.
Ik wil nog veel even zeggen dat het reisburo “ZEETOURS” twee dames aan boord had om zo haar
klanten te begeleiden, ik heb ze nooit gezien, maar ze waren er wel voor de klagers aan boord.

 Henk & Hanneke v.d.Linden

                                                                                


ms “ROTTERDAM”       de  “South America Antarctica Explorer” van 22 Dec 2005 t/m 11 Jan. 2006                                      

Onze 16e  HAL cruise alweer begonnen we op Schiphol om met Varig (Brazilie) via Parijs en Sao Paulo naar Rio de Janeiro te vliegen, een hele zit van16 uur.
Daar aangekomen werden we opgewacht door onze privé chauffeur om naar het schip te worden gebracht (wij doen niets via de HAL of touroperator, te duur)
Aan boord aangekomen was het net of we weer thuis kwamen, in Sept. j.l.  hebben we ook al op dit schip gevaren, dus de meeste crew waren nu ook nog aan boord. Deze dag gebruikt om bij te komen van de vliegreis en jetleg, rusten dus.
De volgende dag bleef het schip nog tot 17.30 in Rio de Janeiro liggen, dus voor ons mooi de gelegenheid om de stad te gaan verkennen.
Onze privé chauffeur ($10,00 per uur incl. auto voor vier personen) kwam ons om 9.00 bij het schip halen, we hebben alle hoogte punten van Rio gezien een mooie en vooral grote stad met prachtige stranden en oude gebouwen zeer de moeite waard.
Om 16.00 terug aan boord klaar maken voor de sail a way party, lekker buiten op dek met 40 graden best uit te houden.
Dit was onze eerste HAL cruise waar de Amerikaan in de minderheid was, er waren er maar 600 de rest van over de hele wereld (52 Hollanders)
24 & 25 Dec. op zee, waar we een heel mooi en gezellig kerstfeest gevierd hebben wel een beetje vreemd met 35 graden.
De volgen bestemming was Montevideo, Uraguay, waar we na twee dagen varen en twee formal avonden aan kwamen op 26 Dec.
Het schip ligt midden in het centrum afgemeerd, dus wandelen naar de stad. Niet zo’n geweldige stad als je net in Rio bent geweest, wel veel oude gebouwen.
We hebben hier uitstapjes gemaakt, na twee dagen varen maar eens lekker de benen gestrekt.

Om 18.00 vertrek  naar Buenos Aires, Argentina 175 km varen over de River Plata een rivier die op plaatsen maar net 100 meter breed is, dus geen borrel voor de Kapitein. Op 27 Dec. om 6.00 aankomst in Buenos Aires.
Hier hebben we een deal gemaakt met een taxi chauffeur voor €15,00 per uur de hele dag rond gereden in de stad, met o.a. een bezoek aan het  graf van Evita Perron, en verder alle bezienswaardigheden van deze stad.
Hier zouden we nog wel een dag willen blijven, een geweldige stad wel druk maar heel indrukwekkend met heel veel mooie gebouwen, o.a. het werk paleis van de president,en mooie grote pleinen.

Om 20.00 vertrek uit Buenos Aires om acht dagen achter elkaar op zee te verblijven, en 4826 km te varen, via een Scenic route langs
de Falkland Islands op naar Antartica. De eerste drie dagen vanaf Buenos Aires alleen maar mist gehad, is niet echt prettig op een cruise schip met elke minuut TOET van de scheepshoorn, en natuurlijk veel werk aande winkel op de brug, hoogspanning.
Over Antartica kan ik kort zijn in één woord geweldig, is niet te vertellen dat moet je met eigen ogen gezien hebben.

31 Dec. oude jaarsavond één groot feest aan boord, op deze avond mag de hele crew in de bars komen, dus ook de kapster, shops medewerkers enz. Dit is normaal verboden terrein voor hen, maar ook zij genoten met volle teugen van oud & nieuw.
We hebben er vier dagen rond gevaren in Antartica tussen ijsbergen, gletsjers, walvissen, orka’s, dolfijnen, pinguins en zeehonden, echt het was net een groot ijsmuseum.

Op 4 Jan. via een Scenic route langs Cape Horn, windkracht 10, geweldig het schip ging 2 km langs Cape Horn maar wel slingerend.
Dan 5 Jan. in Ushuaia, Argentina dit is de meest zuidelijke stad van onze aarde. Na acht zeedagen de grond gekust, heerlijk weer vaste grond onder de voeten.
Hier vandaan vertrekken dagelijks kleine cruise schepen met tussen de 100 en 200 pass.naar Antartica, zij mogen wel aan wal, met  Zodiacs (vlotten)
Voor schepen met meer als 200 pass. is dat verboden, trouwens de HAL is de enige cruise company die vergunning heeft om in Antartica te mogen varen (2 maal per jaar)

           

Om 13.00 vertrek uit deze zeer leuke plaats Ushuaia via het fantastische Beagle Canal met veel gletsjers en bergen van meer dan 3 km hoogte, op weg naar de Straat van Magellan om zo op open zee te komen op weg naar Punta Arenas, Chili.
6 Jan. in Punta Arenas, Chili snel vergeten helemaal niets, met een taxi vier uur rijden naar pinguins wezen kijken de enige trip aldaar.
Op naar Puerto Montt, Chili, twee zeedagen 1938 km varen, waar we op 9 Jan. om 7.00 aankwamen, een bijzonder leuke stad. Weer een deal met een taxi gemaakt voor de hele dag $15,00 per uur, watervallen bekeken, deze stad heeft een zeer  Duitse invloed, in 1845 zijn hier veel Duitsers naar toe getrokken.
Nu de laatste zeedagen, koffers pakken en op weg naar Valparaiso, Chili waar we op 11 Jan. om 4.00 aankwamen. Vervoer (nu wel via de HAL) het is n.l. twee uur rijden naar het vliegveld van Santiago de Chili, ga je op jezelf en er gaat iets mis met de taxi, weg vliegtuig.
Terug vlucht via Sao Paulo en Parijs naar Amsterdam weer met Varig (niet aan te bevelen)
Het was een geweldige cruise met eigenlijk 20 dagen lang hoogtepunten, onder de voortreffelijke leiding van Kapitein Jan Smit en Hotelmanager Willem v.d.Poll en Chief Engineer Willem Zuidema en natuurlijk de gehele crew. We hebben voor de vierde achter een volgende keer op de “ROTTERDAM” veel plezier gehad. Het eten was beter dan Sept. j.l.
De show’s blijft behelpen, maar dat zijn we gewend bij de HAL de laatste jaren.
We hebben totaal 9746 km gevaren en 1800 ton stookolie verbruikt. We zijn weer veilig thuis, om bij te komen van alle impressies.

Henk & Hannek v.d.Linden


ms “ROTTERDAM” de VIKINGS and CZARS cruise van 4 July tot 16 July 2006

 
        de route die we gevaren hebben                       de “ROTTERDAM” in Warnemunde

Onze 17 HAL cruise, en voor de vijfde achter een volgende keer op  de “ROTTERDAM”
De cruise had als begin Rotterdam, dat is zeer prettig zonder vliegtuig en al het gedoe er omheen, om zo aan boord te stappen.
Het was een 13 daagse cruise door de “Baltic Sea”, dit keer geboekt bij Zeetours, was qua prijs beter dan de USA prijzen, waar we normaal boeken.
Als aanloop havens hadden we Oslo - Noorwegen, Arhus - Denemarken, Warnemunde - Duitsland, Tallinn – Estland, , St.Petersburg - Rusland, Helsinki – Finland, Stockholm – Zweden, en Kopenhagen – Denemarken als einde.
Alle aanloop havens waren voor ons nieuw, als hoogtepunten hebben wij Stockholm en St.Petersburg ervaren.
De andere havens, wel leuk maar zonder hoogtepunten, vooral St.Petersburg is heel mooi om er twee dagen te verblijven.

Wij (6 passagiers) hebben daar een busje met chauffeur en een Nederlands sprekende gids gehuurd voor € 25,00 per uur, zo hebben we alle hoogte punten van deze stad gezien.
Het is echt een aanrader als u ooit in St.Petersburg komt, de gids haar email is te verkrijgen via de webmaster. Je moet wel een visum aanvragen in Nederland anders mag je niet van boord af. Zonder visum mag je alleen met de bus (tours) van de Cruise Company mee.
Aan boord betaal je al snel $ 200,00 p.p. voor een dag trip, dan moet je wel in een bus met 50 man, met alle nadelen van dien.
Het weer was bijzonder goed, iedere dag 25 á 30 graden, dit is voor de Baltic extreem.

We zaten met 125 Nederlanders aan boord, de rest van over de hele wereld, het eten aan boord was bijzonder goed, de show’s matig, zoals al jaren bij de HAL het geval is.
Onder de geweldige leiding van Kapitein Jan Smit, en Hotel Manager Hans Dernison en Chief Engineer Willem Zuidema en na 4663 kilometer te hebben gevaren, kwam er in  Kopenhagen een einde aan deze geweldige mooie cruise.

                                                                                             Henk & Hanneke v.d.Linden 

 

Terug naar ervaringen overzicht


ms "ROTTERDAM" van 18 t/m 30 July 2009
 
OORSPRONKELIJKE ROUTE : Rotterdam - Copenhagen - Kiel - Helsinki - Stockholm - Warnemunde - Arhus - Oslo - Rotterdam
NIEUWE ROUTE: Echter de HAL heeft in April '09 deze cruise en route gewijzigd in twee reizen van 6 dagen, route nu
Rotterdam - Helsingborg - Copenhagen - Oslo - Rotterdam - Stavanger - Bergen - Flam - Rotterdam.

Onze 22ste HAL cruise hadden we geboekt eind 2008 .

De reden van de gewijzigde route was een proef of vertrek Rotterdam en aankomst Rotterdam
aansloeg bij de Nederlandse passagiers. Ik kan u verzekeren met ruim 1200 Nederlanders aan boord dat dit geslaagd is.
Helsingborg (Zweden) was een nieuwe aanloop haven voor een HAL schip, en volgens de Kapitein ook de laatste keer.
Je moet daar tenderen (met bootjes van boord) er staat daar zoveel stroom dat het voor de tenders bijna geen
doen was om langzij de "ROTTERDAM" te komen.
Alles was aangepast aan de Hollandse gewoontes, eten, menukaart (nederlands) rookruimte's (meer als anders)
ook de prijzen van de drankjes, ik betaalde $2,05 meer voor mijn drankje dan afgelopen HAL kerstcruise.
Vooral Flam is erg leuk, er gaat een trein de berg op en neer 2½ uur prijs € 40,00 aan boord $125,00
Stavanger ook erg leuk, maar niet op Zondag zoals wij het troffen.
Volgend jaar gaat de "WESTERDAM" deze tripjes maken, voor een nieuwe cruiser zeker de mooite waard om te proberen,
en natuurlijk heel prettig zonder vliegtuig aan boord en van boord geweldig.
Het eten aan boord was geweldig, de show's iets minder van kwaliteit maar met zoveel Nederlanders hadden wij als oude
cruisers soms toch het idee van "Center Parks"
Onder de geweldige leiding van Kaptein Rik Krombeen, Hotel Manager Hans Dernison en Chief Engineer Willem Zuidema
(alle Nederlands) hebben we hele fijne cruise gehad, we hebben 5.124 km gevaren op de prachtige "ROTTERDAM"

 Henk & Hanneke v.d. Linden -Trouwe HAL-Fans en lezers van deze site.


Henk & Hanneke & Corine (reisgenoot) en Kapt. Rik Krombeek
                 tijdens diner in de Pinnacle Gril

Terug naar ervaringen overzicht


EERSTE CRUISE ROTTERDAM NA VERBOUWING:

Kerst en Nieuwjaar Cruise Fort Lauderdale - San Diego   -  Vertrek 16 dec. 2009 - Aankomst 4 jan. 2010

Route:

Onze 23 st  HAL cruise kom niet slechter beginnen, we zouden op 15/12 vertrekken om 14.20 vanaf Schiphol via Detroit naar Fort Lauderdale, om aldaar te overnachten en de 16/12 aan boord te gaan van de “Rotterdam”
Maar het liep iets naders, om 18.00 kregen we op Schiphol te horen dat ons vliegtuig stuk was, en onze vlucht nu zou vertrekken op 16/12 om 9.30, nou veel mensen in paniek, hoe kan je op één dag vliegen naar de USA aan boord gaan van het schip, maar achteraf kwam alles goed.
We zaten met 62 passagiers op Schiphol en allemaal gingen ze naar de “Rotterdam”, we kregen een hotel van de KLM aangeboden, en transfers eten en drinken allemaal keurig geregeld.
Ik werd s’avonds gebeld door de HAL dat de “Rotterdam” tot 18.30 op ons zou wachten, een hele geruststelling.
Dus vol goede moet op 16/12 om 9.30 vertrokken vanaf Schiphol naar Detroit onze overstap plaats naar Fort Lauderdale.
Maar in Detroit was volgens de dienstregeling geen verbinding naar Fort Lauderdale, maar de HAL, Cruise Travel en Zeetours (een pluim) hadden voor ons een vliegtuig gecharterd, die ons na aankomst in Detroit gelijk doorvloog naar Fort Lauderdale, daar aangekomen stonden twee bussen klaar, transfer of niet, die ons allemaal keurig om 18.00 op de cruiseterminal afleverden, echt een dikke 10 voor Cruise Travel, Zeetours en de HAL, uiteindelijk heeft de HAL niets met vluchten van de passagiers te maken.
We kwamen aan boord van de verbouwde “Rotterdam” het schip was s’morgens de 16/12 aangekomen in Fort Lauderdale vanaf de werf in Freeport, Bahamas waar het voor $ 40 miljoen was verbouwd.
Om 19.25 (in plaats van 17.00) de haven van Fort Lauderdale uit gevaren om vol gas 21 knopen per uur naar Half Moon Cay, Bahamas te varen, dit het privé eiland van de HAL, in onze cabin stonden drie flessen wijn van Cruise Travel voor alle ongemak.
17/12 We kwamen uiteraard te laat aan op Half Moon Cay om 9.30, dus allemaal snel in de tenders (ankeren aldaar) om heerlijk te genieten van het parel witte strand en prachtig weer 28 graden.
Het was een heerlijke dag na alles wat we hadden meegemaakt tijdens onze reis vanaf Schiphol naar de USA.
18/12 was een zeedag, wederom prachtig weer en lekker aan het nieuwe zwembad aan boord (nou zwembad zeg maar kinderbadje) zie op deze website de foto’s van de verbouwde “Rotterdam”
Na twee dagen varen kwamen zo langzamerhand alle gebreken naar boven van vier weken verbouwing, toiletten die overstroomde, de nieuwe “Lanai” hutten onder water, cabins zonder airco, andere hutten waar het op een koelkast leek enz.Naar ons inzien was het schip te snel gaan varen na de verbouwing.
Er waren twee geweldige plus punten, het weer en het eten waren voortreffelijk als dit goed is, dan is de rest snel al vergeten.
19/12 om 6.45 in Mayaguez, Puerto Rico een plaats om snel te vergeten, waarom niet San Juan veel leuker !! s 'avond een party voor alle Hollanders aan boord, 250 personen ja het is echt 250.
20/12 weer een dag op zee met wederom prachtig weer, de tweede party vanavond deze keer voor de VIP’s was heel gezellig veel oude cruise vrienden ontmoet met natuurlijk een lekker HAL drankje en hapje.
21/1 om 7.00 afgemeerd in Oranjestad, Aruba we lagen daar samen met een Aida (Duits) en een Pullmantur schip (Spaans) Aruba blijft een heel leuk eiland, maar wel erg druk en heet.
22/12  om 8.30 gemeerd in Santa Marta, Colombia, ook weer zo’n plaats dat je denkt wat doen we hier eigenlijk, vies en echt helemaal niets te beleven we lagen daar samen met de “Enchantment of the Seas” dus heel druk in het toch al niet te grote plaatsje.
23/12 om 11.30 voor anker bij het eilandje San Blas Islands, Panama het eiland is 200 x 200 meter dus met 1000 passagiers heel snel vol. Hier verkopen mensen handwerk in hele vieze stalletjes, de mensen zagen er zelf ook niet te fris uit en voor iedere foto $1,00 zelfs de kinderen, die amper konden praten, hadden dit al snel geleerd. Ik ontdekte achter een muur de speedboten van de bewoners, daarmee gaan ze na vertrek van het schip als een speer mee naar hun huis (villa) in Panama, dus alles, volgens ons, in scéne gezet, om 19.00 vertrek.
24/12 Panama Canal Transit, om 6.00 alle buiten dekken al vol passagiers, dit was onze vierde keer dus uitslapen maar het blijft een belevenis om 6.40 gingen we de eerste sluis al in (Cristobal) en om 12.10 de tweede sluis en om 14.00 gingen we de laatste sluis (Balbao) uit om vervolgens buitengaans te gaan ankeren om 300 ton stookolie te bunkeren.
25/12 een zeedag, inmiddels was aan boord alles voor elkaar wat betreft overstromingen in de hutten en toiletten. s’Middags een "scenic cruising"  door de “Golf Ducle” een prachtig beschermd natuur gebied.
26/12 om 7.00 afgemeerd in Puerto Caldera, Costa Rica dit is een container haven met in de hele omgeving niets.We hebben hier een toertje gemaakt naar het regenwoud erg leuk, maar vreselijk warm en vochtig.
27/12 om 9.30 afgemeerd in Corinto, Nicaragua weer zo’n plaats dat je denkt wie bedenkt zo’n stop, echt helemaal niets te beleven.
28/12 een zeedag lekker weer en een achterdek vol zon aanbidders (behalve ik) “Clear Sky” en 28 graden.
29/12 om 7.15 afgemeerd in Puerto Chiapas, Mexico ik wil niet negatief zijn, maar weer zo’n plek “wat doen we hier” je moet met een taxi of shuttle bus (wachttijd 2 uur) naar het stadje (ook niets) We lagen hier samen met de “Amsterdam” die dezelfde cruise maakte, maar dan andersom dus San Diego > Fort Lauderdale, wij wisten thuis al dat we samen hier verbleven en de Master van de “Amsterdam” is een goede vriend van ons, dus even de gelegenheid om  bij te kletsen heel gezellig.We mochten helaas niet aan boord van de “Amsterdam”, omdat daar het begin van het “Noro virus” was uit gebroken dus was het code ROOD aan boord.
De “Amsterdam” ging na deze cruise (4 Jan) op “World Cruise” voor 114 dagen en met een virus aan boord is voorzichtigheid geboden.
30/12 om 7.35 afgemeerd in Huatulco, Mexico, wij waren hier in 1998 voor het laatst geweest toen was het een dorp nu 12 jaar later een echte stad met een  cruise pier (toen nog ankeren),  een hele leuke stop veel te doen en warm.
31/12 om 7.50 vast aan de kade in Acapulco, Mexico de beste stop van deze cruise ook hier waren we 12 jaar niet geweest, echt ongelofelijk wat een stad is dit geworden, echt voor ieder wat wils.16.40 Vertrek en opmaken voor de oudejaars avond, de HAL had bedacht dat de dress code “Casual” moest zijn, op al onze reizen hadden we dit nog nooit meegemaakt.Op aandringen van de “echte cruisers” met ons nog honderden, werd het toch een “Formal” avond qua kleding.
Voor het eerst werd oud & nieuw niet in het theater gevierd (ballonnen verboden van wegen heliumgas) maar op het Lido deck 8 en Crown’s Nest, omdat het weer prima was verliep dit feest uitstekend. Overal hapjes, o.a. oliebollen en appelflappen en het aftellen om 24.00 verliep nu via het grote scherm op het achter deck 8 (Retreat) het was een groot feest met heel veel crew members op het feest, om 6.00 am verlieten de laatste Hollanders het Crown’s Nest.

1/1 terug in de realiteit, heerlijk een zeedag met veel overdrijvende alcohol velden, ‘partly cloudy sky’ en 29 graden.
2/1 om 7.00 voor anker in Cabo San Lucas, Mexico we lagen samen met de “Carnival Elation” ook hier 12 jaar niet geweest, we moesten even kijken wat hier gebeurt was zo groot geworden en te toeristisch. Hier zijn we met een glasbodem bootje naar de walvissen gaan zoeken en ja prijs vijf stuks naast elkaar op vier meter afstand geweldig, je kan je niet voorstellen, dat mensen deze beesten dood maken, ze zwemmen zo vredig door de Pacific Ocean , was echt prachtig om te zien. Ik heb voor mijn vrouw een aanzicht kaart gekocht van de walvissen, zij was zeeziek op dat kleine bootje.Om 15.12 anker gelicht en weg uit Cabo San Lucas om 1.387 km te gaan varen naar onze eind bestemming San Diego.
3/1 heerlijk een zeedag iets koeler 25 graden met aan alle kanten van het schip dolfijnen en walvissen, om 11.00 kwamen we de “Oosterdam” tegen, dicht langs elkaar varend en veel getoeter en zwaaien. Op deze zeedag werden diversen tours op de brug en machine kamer georganiseerd. Deze dag gebruikt om koffers te pakken, s’avonds het “Master Chief Diner”  altijd leuk en voor het eerst lobster, bij veel cruise rederijen is de “lobster” afgeschaft te duur.
4/1 om 6.00 aankomst in de eind bestemming San Diego California USA, we waren met 600 niet Amerikanen aan boord en al deze mensen moeten naar de immigratie aan boord, het begon om 6.45 en om 10.00 was eindelijk iedereen geweest, toen werd het schip pas vrij gegeven voor ontscheping. Er waren passagiers die een vlucht hadden om 11.15, u raad het al, vlucht gemist, wij vlogen om 12.15 en waren om 11.30 op het vliegveld we hadden aan boord online ingecheckt, scheelt toch een half uur in de rij staan. Al met al een geweldige cruise, ongemakken zijn snel vergeten een hele vriendelijke bemanning, die toch wat naar het hoofd geslingerd hebben gekregen, na alle ellende in het begin.
We hebben 4.961 nautic miles gevaren dat is 9.187 kilometer op ons bootje de “Rotterdam” onder leiding van Master Sybe de Boer - Hotel Manager Robert Versteeg - Chief Engineer Gerard Mensink en Executive Chef Thomas Schumann.  Kwam er in San Diego een einde aan deze hele gezellige cruise.

                                                                                                          Henk & Hanneke van der Linden


         Het reis gezelschap van Hanneke en Henk
 
 Hanneke met Master van de Amsterdam Olaf v.d.Waard in
Puerto Chiapas

Voor foto's na de verbouwing van de “Rotterdam”   Klik svp. hier>>>>>>>>>

 Terug naar ervaringen overzicht


3 t/m 21 Juli 2011 m/s Rotterdam 18 daagse Ultime Trans Atlantische Oversteek Collector's Voyage
Route: Rotterdam-Southampton-New York-Cobh-Rotterdam

 

3 Juli 2011: het was dan eindelijk zover, onze lang van te voren geboekte cruise met de "Rotterdam" kan beginnen.
We waren al vroeg op de Wilhelminakade in Rotterdam, waar de "Rotterdam" ligt, om daar aan boord te gaan van
ons favoriete HAL bootje.
Binnen 10 minuten waren we aan boord, we mochten over de rode loper naar de incheck balie, omdat we bij de HAL de vier
sterren status hebben bereikt.
Snel onze cabin bezocht, we hadden een upgrade gekregen naar dek 3 (Lower Promenade) dek hut 3323, dat is een
"Lanai" hut waar een schuifdeur in zit, zodat je zo naar buiten op dek stapt.
De vertrek tijd was 21.00, maar omdat er één passagier ontbrak werd dit 21.30, het vertrek was echt een waar feest.
Met optredens van het Shanty koor en Lee Towers op de kade, luchtballonnen, confetti, en slingers werden losgelaten op het schip.
De trossen werden los gegooid door een wethouder Jeannette Baljeu  uit Rotterdam en dan richting Hoek van Holland, 1½ uur varen en overal een
massa mensen aan de kade, en veel getoeter vanaf de "Rotterdam" was indrukwekkend.
Bij de pieren van Hoek van Holland was een groots vuurwerk voor ons geregeld, schip voer heel langzaam zodat alle
passagiers konden genieten van het door de Rotterdamse Haven aangeboden vuurwerk.
Om 0.30 waren we op zee richting Southampton (224 mijl), waar we met een slakke gang van 7,5 mijl p.u. naar toe
zijn gevaren
4 Juli 2011: op zee mooi weer kalme bries en lichte zee
5 Juli 2011: 6.46 afgemeerd in Southampton, we waren hier voor het eerst, leuke stad maar een rommel (reiniging staakte) het
was vanaf het schip 20 min lopen naar het centrum.
18.27 trossen los en vertrek naar New York (3136 mijl) en zes zeedagen
6 t/m 11 Juli 2011 op zee, met alle weersomstandigheden die je maar kan bedenken, windkracht 9, veel mist, en regen.
12 Juli 2011: 7.00 afgemeerd aan pier 88 in New York, alles wat we aan zon hadden gemist kregen we hier terug bijna 40 graden.
de pier ligt recht tegenover de 47st straat deze uitlopen en we stonden op Time Square, wat een drukte en vreselijk heet.
Hier gingen 500 Nederlanders van de in totaal 700 van boord, om terug te vliegen naar Nederland, maar er kwamen 300
Nederlanders terug aan boord om de reis naar Rotterdam mee te maken.
17.00 trossen los in New York voor weer zes zeedagen naar Cork Ierland 2867 mijl, het uitvaren in NY is prachtig.
13 t/m 18 Juli 2011 op zee, nu veel mist en lichte storm windkracht 7 en twee echt zonnige dagen.
19 Juli 2011: 7.27 afgemeerd in Cobh (Cork) Ierland, voor de terminal staat een treintje die ons in 20 min naar Cork bracht,
hele leuke oude stad, veel kanalen en oude gebouwen.
19.12 trossen los richting eind bestemming Rotterdam (576 mijl) , hier gingen we ruim één uur te laat weg, twee passagiers verdwenen,
nooit meer iets van gehoord (althans wij)
20 Juli 2011: op zee slecht weer de spreuk kwam weer uit "hoe dichter bij Dordt hoe rotter het wordt"
21 Juli 2011: 8.00 veilig afgemeerd aan de Wilhelminakade in Rotterdam, ontschepen ging prima 8.10 de eerste gasten gingen
van boord, dit kwam om dat de HAL met de marechaussee had afgesproken dat ze in Cobh Ierland al aan boord kwamen.
Nu konden op de laatste zeedag alle passagiers op hun gemak naar de douane, top geregeld.

 

Resume: ondanks het slechte weer een fantastische cruise, waar door de HAL niet op geld gekeken is, we hadden een band
van 12 man aan boord was geweldig, twee "Black & White" bal's het eten was geweldig met veel Hollandse tintjes, kroketten,
frikadellen, haring, bruin brood, oude kaas (Old Amsterdam) enz. entertainment veel beter dan normaal.
Wat ook opviel dat er op ieder departement aan boord een Nederlandse Officier was, een Nederlands sprekende Cruise Director.
Er was er alles aan gedaan om het de Nederlanders zoveel mogelijk naar de zin te maken, mede ook natuurlijk omdat de "Rotterdam"
in 2012 een heel jaar vanaf Rotterdam gaat varen.
Onder de geweldige leiding van Captain Rik Krombeen, hij was op verzoek van passagiers (waaronder ik) aan boord speciaal voor
deze historische reis, en had daarvoor zijn kantoor baan in Seattle even opgezegd.
Verder veel lof voor het hotel departement onder leiding van Hotel Manager Hans Denison en Maitre'D Aad Nieuwdorp die na 40 jaar
trouwe HAL dienst met pensioen gaat.
Verder de man die het schip vooruit helpt HWTK Willem Zuidema, en Executive Chef Andreas Noemayr die er voor zorgt dat je broek niet meer past.
We hebben in totaal 6803 mijl (12.585 km) gevaren op ons bootje de "Rotterdam"

Henk & Hanneke van der Linden
 

Voor meer foto's van vertrek uit Rotterdam op 3 juli 2011    Klik svp. hier>>>>>>>>>

 Terug naar ervaringen overzicht


Cruise met de Rotterdam van 6 tot 21 november 2011 van Italië naar Florida  

Route: Ajaccio - Barcelona - Cartagena - Malaga - Tanger - Zeedag - Funchal - 7 zeedagen - Fort Lauderdale.

De keuze voor deze reis met de HAL en de Rotterdam kwam voort uit het feit dat we in november 2011 weg zouden kunnen en we ‘credits’ van de HAL hadden gekregen die voor 2012 ingelost moesten worden. Toen we daarom via Cruise Travel deze cruise voor weinig geld aangeboden zagen was de keus snel gemaakt. Natuurlijk kwamen daar de kosten van de vliegreizen, etc nog wel bij. Deze “Spanisch Farwell” reis zoals deze genoemd werd voer vanaf Civitavecchia via de havens van Ajaccio, Barcelona, Cartagena, Malaga, Tanger en Funchal naar Florida.
Vlucht en eerste dag.
De vlucht vertrok al om 6.50 vanaf Schiphol en aankomst in Rome was 9.05. De afvaart van het schip zou om 17.00 uur zijn dus voldoende tijd om in te schepen en te acclimatiseren.
Het pakte anders uit.
Want de passagiers werden na aankomst in 20 bussen geladen en er werd ons een gratis rondrit door Rome aangeboden. Al snel kregen we een brief te lezen met de reden. Aan boord van het schip was de reis ervoor n.l. het Noro virus uitgebroken en men wilde het schip eerst ontsmetten.
Later bleek dat alle aanwezige passagiers ook van boord moesten en deze hadden een gratis treinkaartje Rome v.v aangeboden gekregen.
Na de rondrit keerden alle bussen gelijk terug bij het schip !!! Gevolg zeer lang rij bussen met passagiers die wilden inschepen. We werden bus voor bus afgehandeld. Dus lang wachten.  Gevolg een chaos in de vertrekhal waardoor de laatste passagiers pas om 16.30 aan boord waren. Het schip vertrok toch om 17.00. 
Tussendoor ook nog de bekende sloepen rol. Deze keer aan dek maar zonder zwemvest.
We vertrokken in de stromende regen. 
Ajaccio
Aankomst 7.00. Voor ons een bekende haven. Omdat het schip dicht in het stadje ligt is het makkelijk aan te lopen. Leuk om weer eens door het stadje te wandelen en wat inkopen te doen. Op tijd vertrokken we weer.
Barcelona.
Ook een bekende haven. 8.00 aankomst. Deze keer was de aanlegplaats aan het World Trade Centre. Voordeel is dat je zo de Ramblas oploopt. Mooi weer, dus lekker wandelen.
Om 17.00 was het weer afvaart. Jammer genoeg is het dan alweer schemerig
Cartagena.
Nieuw voor ons. Het bleek de grootste marinehaven van Spanje te zijn. Dat was goed te merken want er lag behoorlijk veel grijs in de haven. Mooi voor de fotografie want de aankomst tijd was 10.00. Cartagena bleek een leuke plaats te zijn. Gesitueerd rond oude kastelen en een Romeins amphidiater. 18.00 was de afvaart en toen was het alweer aardig donker. Jammer want in de buitenhaven waren nog wat ferries opgelegd.
Malaga.
Bekende haven. Aankomst 7.00. Natuurlijk nog te donker om te fotograferen. Dus we konden wat uitslapen want  na 11.00 wordt het pas gezellig in de stad. We lagen op de verste steiger vanuit de stad en er was een shuttle bus (retour € 4) ingezet. Het is toch gauw 35 minuten lopen en omdat Ineke last had van haar voet hebben we ook voor het gemak gekozen.
Malaga is een blijft een mooie stad zeker als het weer aangenaam is. En dat was het (25 graden). Afvaart was 17.00.
Tanger.
Na een nachtelijke passage van de Straat van Gibraltar werd om 8.00 Tanger aangelopen. Behalve enige high speed ferries lag er geen schip in de haven.
Dus tijd om aan wal te gaan. Jammer dat deze haven op vrijdag aangelopen werd. Want op vrijdag is het een zondag voor de Islamieten. Gevolg is dan dat alle winkeltjes dicht zijn.
Hoewel we met een groepje de wal op waren en toch plezier hadden keerden we teleurgesteld weer vroeg aan boord terug. Afvaart was om 17.00. Intussen kon ik de tijd gebruiken om nog wat foto’s van varende high speed ferries te maken.
De volgende dag waren veel klachten te horen over Tanger als aanloophaven. Algemeen was de mening dat deze haven beter ingeruild kan worden door bv Gibraltar. Zeker als het op een vrijdag is.
Zeedag.
Helaas was het matig weer met flinke wind. Echt geen weer om op dek te zitten. Daarbij bleken al aardig wat passagiers zeeziek te zijn. Nog steeds was het Novo virus niet onder de controle. Iedere dag waren er nieuw ziektegevallen. We bleven dus maar handen wassen, tijdens het buffet mochten we niets zelf aanraken, eten stond achter glas etc. Zeker geen pretje om dat mee te maken.
Funchal. 
Om 8.00 lag het schip voor de wal. Matig weer, harde wind en omdat er geen ander cruise schip in de haven lag waren er, door inzet van de cruise director, 2 gratis shuttle bussen ingezet. Helaas werd deze haven op zondag aangelopen en dus waren alle winkels dicht.
Weer erg jammer en na wat rondlopen, koffie drinken en af en toe schuilen voor de buien waren we weer ruim op tijd voor de afvaart om 17.00 terug aan boord. Klaar voor 7 zeedagen varen naar Fort Lauderdale. 
Zeedagen
Tijdens deze zeedagen werd het schip gelukkig vrij gegeven van het Novo virus.
Het weer werd steeds wat beter al bleef er de hele oversteek een hoge en lange deining staan.
De laatste dagen werden zelfs enige stoelen in het bad op het achterdek benut.
Wat is het toch zonde dat het schip zo verbouwd (m.i. verminkt) is !!!!!!
De klok ging 6 x een uur achteruit.
Was er een Mid-Atlantic Swim in het overdekte zwembad (met certificaat)
Voor 1100 mariner members werd er een lunch gegeven.
Werd er een ‘life save’ demonstratie met een opblaasbaar vlot in het zwembad gegeven
Fort Lauderdale
Al om 6.30 kwam de loods aan boord. Dus nog in het donker lag het schip al voor de wal.
Later kwamen ook nog de Noordam en één van de of the Seas schip binnenlopen.
Met de gebruikelijk kleurtjes van de bagage werd het ontscheping programma gestart.
Goed op tijd stonden we beneden op de kade voor onze VIP travel transfer.
We vlogen in de avond terug naar Nederland en met hulp van onze chauffeur hebben we nog een leuke dag in Miami downtown gehad.
Door tailwind was het vliegtuig een half uur te vroeg op Schiphol.
Om 15.00 stapten we in huis.
Resume
De Rotterdam is en blijft een klassiek cruiseschip voor  oudere passagiers die op rust gesteld zijn. We voeren al eerder op de Rotterdam dus voor ons was de recente verbouwing van het achterschip een ramp. Hoe kan men zoiets doen om met als enige doel 40 hutten erbij. Er is een groot ondiep zwembad met 30 stalen stoelen in het water gekomen.
Tijdens onze reis werden deze nauwelijks gebruikt.
W
at overblijft is een veel te klein gebied voor ligstoelen. Er is onvoldoende plaats om ’s avonds films op het aangebrachte filmscherm te bekijken. Het geluid daarbij is veel te hard. Je moet het wel leuk maken om film te gaan kijken !!! (neem een voorbeeld aan Princess) Na de shows, die voor HAL begrippen goed was, was het zeer rustig. We zagen nauwelijks mensen aan de bar. Ook officieren lieten het afweten. Daardoor kan men zeggen dat de sfeer ontbrak. Het casino was nog het drukst bezet. Maar voor middernacht ging ook daar het licht uit.
De pianist aan de pianobar probeerde wat stemming te brengen, echter doordat het geluid veel te hard was kon dat niet bekoren. Het ‘crowns nest’ was nauwelijks bezet. Geen sfeer.
De kwaliteit van het eten was goed. Maar toch minder dan onze eerdere ervaringen met de HAL. De ingevlogen invaller dining room manager Hendrik en zijn 2 assistenten deden het erg leuk. Ze kwamen regelmatig een praatje aan tafel maken. Zo hoort het ook.
Wat niet gezegd kan worden van de sommelier. Niet aan tafel gezien. 
De shows waren van een redelijke tot goede kwaliteit. Leuke variatie van de shows met ondersteuning van de band de HALcats. Veel zang optredens van een groep, jammer dat daarbij weinig bij gedanst werd. 
Opvallend is dat alle ‘extraatjes’ er meer en meer af gaan.
B.v. tijdens Happy hour kost het tweede drankje nu 1 dollar (was vroeger gratis).
Om hapjes en nootjes moet je iedere dag weer blijven vragen.
De administratie aan boord laat duidelijke steken vallen. Uitnodigingen werden alléén aan mijn vrouw gezonden, ook na veelvuldig klagen bleven deze foutjes maar door gaan.
Voor sommige zaken moest ik weel 6 keer bij de receptie langsgaan.
Voor een dergelijk overtocht werden er door de kapitein weinig ontvangsten gehouden.
Wel een ‘mariner society lunch’ met 1100 deelnemers. Wel een Black/white avond.
Maar helaas geen Hollandse avond (er waren toch ruim 60 Nederlanders en veel Ned. officieren aan boord)
Missers waren het haven bezoek aan Tanger en Funchal (zie boven)
Afhandeling van de bustour en de inscheping in Civitavecchia was een chaos. (zie boven)
Erg naar was de langdurige hinder door het Novo virus.
Gelukkig kreeg het management het uiteindelijk onder controle.
Toch blijft het zorgelijk te zien dat er m.i. te weinig actieve controle op bemanning uitgevoerd wordt. (b.v. toestaan dat er bloemen mee aan boord worden genomen, vieze doekjes gebruiken om tafels te reinigen, etc)
Na deze mindere ervaringen staat de HAL niet meer zo hoog bij ons aangeschreven.
Dat wij niet alleen staan met onze opmerkingen bleek wel aan boord.
Een heerste op een bepaald moment zelfs een echt negatieve stemming.
Maar je bent met vakantie en met enkele mede reizigers konden we op tijd de stemming positief ombuigen.
Daarom kijken we toch terug op een leuke cruise.
Ton Grootenboer

Terug naar ervaringen overzicht


Tijd:  juli 2012

Cruise: Noorwegen

Wij hebben 21 juli met de Holland America een cruise gemaakt vanuit Rotterdam, met de Rotterdam naar Noorwegen. Wij hebben er voor gekozen om 2 weken te gaan, dus eigenlijk 2 cruises achter elkaar, die ook als Collector’s cruise werd aangeboden. Dit was onze eerste keer met de Holland America Line, hiervoor hebben we 1 korte cruise gedaan naar de Bahama’s met Royal Carribean’s Majesty of the Seas, en vorig jaar een Middellandse Zee cruise met de Carnival Magic. Met we bedoel ik mijn ouders, mijn man, en zoon van 12 jaar. Het inchecken ging vrij vlot, en ook makkelijk. Wij hadden 2 binnen hutten naast elkaar op dek 2, vrij vooraan. Prima hutten, wel hebben wij de 2e week wat last gehad van lekkage, er druppelde water vanuit het plafond, wat later van de airco bleek te zijn. We hebben een andere kamer gekregen, en een vergoeding, de service hiervoor was echt erg goed. We werden goed op de hoogte gehouden, en alles werd ook steeds snel geregeld, zodat de overlast tot een minimum beperkt werd.
Vergeleken met de Carnival Magic is dit uiteraard een kleiner schip, en dat beviel ons wel. Michael, onze zoon wist ook dat dit anders zou worden dan vorig jaar. Als je hem nu vraagt wat hij wil, zegt hij natuurlijk de glijbanen van vorig jaar, maar zegt ook dat dit erg leuk was, en dat hij het erg naar zijn zin heeft gehad, een hele mooie reis weer. Omdat het vakantieperiode was, waren er aardig wat gezinnen aan boord, en kinderen waar hij mee kon spelen. Hij is ook regelmatig naar de Kid’s club geweest, vond het leuk dat er een basketbal/voetbalveld en tennisveld was.  Voor hem was de vakantie erg geslaagd, en voor ons ook. Wij hadden erg goede ervaringen met de crew, zowel de roomstewards als in de restaurants en bars. We vonden wel dat het de 2e week wat chaotischer/drukker was, het leek op 1 of andere manier ook wel deels  een ander slag mensen, ik kan het moeilijk beschrijven, maar qua mensen aan boord beviel het ons de eerste week wat beter. We hebben niet zo erg veel shows gekeken, 1 was vonden wij in ieder geval de moeite waard, Ronald Moray, de goochelaar was de eerste week aan boord en deed een show. Bij het zwembad was meestal wel een plekje te vinden, wij zijn eigenlijk nooit echt op het achterdek geweest bij het andere zwembad.  Het eten is ook goed bevallen, zowel in het Lido gegeten als in La Fontaine. We hebben 1x in Canaletto gegeten, en dat was ook erg lekker.
Het weer was deze periode best goed voor Noorse begrippen volgens mij, op 1 bui na in Stavanger van een minuut of 15 waar we voor geschuild hebben, hebben we het droog gehouden. ( wel een paar keer wat druppels of een bui als we nog aan boord waren, maar zodra we van boord waren, was het droog). Ook hebben we behoorlijk wat zon gehad. Qua route, was week 2 duidelijk favoriet, alhoewel week 1 ook erg leuk was, en de moeite waard. Hierbij in het kort wat wij van de plaatsen vonden:
Oslo:
De herdenking van de aanslag in Oslo was de dag ervoor, en dat was duidelijk te zien, op veel plekken lagen rozen, bloemen en briefjes, erg indrukwekkend. Wij zijn met de tram naar het Vigelandpark gegaan, wat we zelf het hoogtepunt vonden. We hebben het raadshuis bezocht, de kerk, en voor de rest door de stad gewandeld. Oslo vonden wij leuk, maar niet een stad die ik snel nog eens zou bezoeken.
Kristiansand:
Hier hebben we het toeristentreintje naar het plaatsje genomen. Hier verder wat rondgelopen en bij de vismarkt gekeken. Ze hadden ook een paar zandsculpturen staan. Kristiansand was leuk, maar voor ons de minste plaats die we bezocht hebben.
Stavanger:
Het International Foodfestival was bezig, wat de haven erg gezellig maakte. We hebben door het stadje gelopen, en vooral het oude deel was leuk om te zien.
Flam:
Hier hebben we de treinrit gedaan. Er was gewaarschuwd dat het wel eens te druk kon zijn, en dat de treinen vol zaten, maar we hebben het er toch op gewaagd om ter plekke kaartjes te kopen. We stonden rond kwart over 8 bij de kaartverkoop. Er stond wel een rij, maar we konden nog makkelijk kaartjes kopen. Erg mooie rit.
Bergen:
M
et stip op 1 qua steden/plaatsen die we hebben gezien. Erg afwisselend. We zijn eerst met de Floibanen naar boven gegaan om van het uitzicht te genieten. Doe dit gelijk als eerste, want de rij wordt alleen maar langer. Bovenin zit ook een bos waar je kunt wandelen. Hierna zijn we naar beneden gegaan, en over een plein gelopen wat wij een beetje vergeleken met de Dam in Amsterdam, met straatartiesten, een gezellig sfeertje. Ook een mooie grote vijver met fontein, waarvandaan je naar de bergen kon kijken, en de Floibanen. En natuurlijk het oude deel Bryggen, wat nog helemaal uit houten huizen en houten vloeren bestaat.
Geiranger:
Voor Geiranger hadden we er voor gekozen om een excursie te boeken. Achteraf is er wel een mogelijkheid om ter plekke ook een bustocht te boeken, maar ik weet niet wat je dan gezien zou hebben. We zijn de Eagle Road afgereden ( de weg met zoveel haarspeldbochten), waar we uitzicht hadden op de Zeven Zusters Waterval. Daarna naar Mount Dalsnibba, waar echt nog veel sneeuw lag. Tot vreugde van zoonlief natuurlijk die graag in de zomer sneeuwballen wilde gooien. ;) Bij het wegvaren voeren we langs de Zeven Zusters watervallen, heel mooi om dit vanaf het schip te zien.
A
lesund:
Door het leuke stadje gelopen, met de huizen in Art Nouveau stijl.
Eidfjord:
Ook hier een excursie geboekt, ik heb hier ook niet zo snel iets gezien dat je ter plekke iets kon regelen, maar daar hebben we eerlijkheidshalve ook niet op gelet. Hier zijn we naar het Hardangervidda plateau gereden ( ook hier was nog wat sneeuw te vinden), en kregen daar koffie en thee met  wafels. Daarna naar de Sysen dam en de Voringfossen watervallen, echt de moeite waard.
Al met al een zeer geslaagde en mooie cruise vakantie.

Met vriendelijke groet,
Sandra Zeegers   website:  http://www.sandrassite.nl/cruise/

  Terug naar ervaringen overzicht


 Fjorden en de Noordkaap cruise 11 t/m 25 Aug. 2012 met de ms "Rotterdam"

Route: Rotterdam vertrek - Zeedag - Oslo - Kristiansand - Bergen - TromsØ - Honningsvåg (Noordkaap) - Zeedag - Alesund -  Flåm - Stavanger - Zeedag - Aankomst Rotterdam

11/8: naar Rotterdam gebracht door de kinderen, we namen deze cruise twee klein kinderen mee (12 &14)
om 11.30 bij de cruise pier in Rotterdam aangekomen.
Door onze 4* status hebben we een eigen incheck balie, heel prettig om 12.00 zaten we met z'n alle
lekker aan de koffie op de ms "Rotterdam" ik had voor de wegbrengers een visitor pasje geregeld dus
ook zij mochten mee het schip op.
We hadden een buitenhut op het Main Deck voor ons vieren, er komt een bed uit het plafond en
een mooie slaapbank voor de kinderen.
16.30 de "Passagiers veiligheids oefening", dit is behoorlijk aangescherpt na alle ellende uit het
verleden, duurt nu bijna 45 minuten, en terecht zodat iedereen weet wat te doen bij calamiteiten.
17.20 de trossen los voor de reis naar Oslo (1.000 km) en om 19.40 de loods van boord.
We hadden gekozen voor een vaste diner tijd 20.00 tafel 17, kennis gemaakt met onze obers voor
de komende twee weken, aardige jongens (zijn ze allemaal) uit Bali.
                                       formal kleding
12/8: dag op zee, matige wind, heldere lucht en 18 graden, we konden lekker buiten zitten.
Deze dag het eerste (van de vier) formal diner, wat opviel dat zo'n 90% goed gekleed was, de niet geklede
werden er zonder pardon uit gestuurd door de Diningroom Manager Johny en zijn assistente Jan en Roel.
13/8: 2.58 de loods aan boord voor het veilig binnen varen in Oslo, 7.15 veilig afgemeerd in Oslo, hier lagen
we samen met de "RYNDAM" en de "MSC POESIA" zonnig en 20 gr.
Na een lekker ontbijt van boord om met de Hop on Hop off bus de stad te verkennen, tickets gekocht
op de cruise pier kosten €90,00 voor 2 volw. en 2 kids. de hele dag prachtig weer gehad en alle hoogte punten
van Oslo bezocht, wij hadden deze cruise vaker gedaan voor de kids was alles nieuw.
17.50 iedereen aan boord en trossen los voor de reis naar Kristiansand (300 km) snelheid 13.9 kn.
14/8: 6.30 de loods aan boord, en om 7.40 afgemeerd in Kristiansand hier weer samen met de "Ryndam"
bewolkt en reg 18 gr. loop afstand naar het centrum wat kerken bezocht en gewinkeld door het slechte
weer waren we om 13.00 weer aan boord voor de lunch, s'middags was het droog wat gelegen op de
bedjes bij het zwembad, inmiddels komen we steeds meer bekende tegen waar we eerder mee gevaren hebben.
16.45 trossen los voor de reis naar Bergen (555 km) snelheid 19.9 kn
15/8: 6.15 de loods aan boord, en om 7.40 veilig afgemeerd in Bergen hier liggen we samen met de "QUEEN VICTORIA"
de "MSC POESIA" de AZURA" en de "OCEAN PRINCESS" dus u begrijp we konden in Bergen over de hoofden lopen.
Het is een zonnige dag en 20 gr, niet verkeerd voor deze plek.
17.00 trossen los voor de reis naar Tromsø (1410 km) snelheid 17.9 kn
16/8 dag op zee, bewolkt en buien en mist en maar 11 graden, om 20.00 onze tweede formal dinner.
17/8: 10.00 loods aan boord en om 13.15 afgemeerd in Tromsø ook hier wel zonnig maar koud 10 graden.
Hier gaat een shuttle bus naar het centrum kosten $16,00 p.p. retour, laatste keer dat we hier waren
was de shuttle bus nog gratis, je kunt ook lopen ongeveer één uur naar het centrum.
Hanneke is met de kids naar het centrum geweest, weinig (wisten we al) te beleven.
19.25 trossen los voor de reis naar Honningsvåg (Noordkaap) (400 km) snelheid 18.8 kn
18/8: 6.55 loods aan boord en om 7.50 afgemeerd in Honningsvåg, af en toe een bui en maar 7 graden.
als je hier vijf minuten loopt heb je alles gezien, we hebben hier een bus ticket gekocht voor de trip
naar de Noordkaap € 75,00 p.p. v.v. (aan boord is deze trip 50% duurder) we hadden de bus van 13.00
de tocht naar de Noordkaap duurt 45 minuten en is erg mooi.
13.45 uit de bus bij de Noordkaap we moesten om 16.00 weer in de bus voor de terug rit.
We waren al een paar keer op de Noordkaap geweest maar steeds regen en mist daar, nu hadden
we veel geluk helder en zonnig.
20.35 trossen los voor de reis naar Alesund (1.530 km) snelhied 15.6 kn twee zeedagen.
Na vertrek uit Honningsvåg verasten de Kapitein ons met een geweldige tour varend langs de
Noordkaap zodat iedereen de Noordkaap kon bekijken vanaf het schip, het is daar om 23.00
bijna nog licht dus fantastisch om nog wat foto's te maken vanaf het schip.

Noordkaap   

19/8: dag op zee, bewolkt, goed zicht kalme zee en 8 graden en onze derde formal diner.
Om 11.00 moesten we aantreden in de Explorer Lounge voor een echte HAL traditie, de Mariners
party, hier worden passagiers die de status van 2,3 of 4* hebben bereikt gehuldigd door het
uitreiken van een medaille, wij waren zeer verbaast dat wij de hoogste Mariners waren aan boord,
nooit eerder meegemaakt, maar wel leuk.
Na deze ceremonie om 12.00 lunch met alle Mariners in de dining room, heel gezellig.
20/8: dag op zee, lichte bries, bewolkt, ruwe zee en 12 graden.
Om 19.15 hebben we een VIP party in het Crown's Nest, lekker een hapje en een drankje, en tevens
gelegenheid om eens van gedachten te wisselen met wat officieren.
21/8: 6.30 de loods aan boord en 8.00 afgemeerd in Alesund buien en 12 graden hier lagen we samen
met de "AURORA" en de "SAGA SAPPHIRE"
Schip ligt midden in de stad, wat rond gelopen en eindelijk weer eens een lekker kopje koffie gadronken.
Om 13.00 hebben we een toertje gemaakt meet een lokaal treintje (auto met aanhangers) was erg leuk,
we rijden naar een op 800 meter gelegen uitkijk toren, van daar een mooi uitzicht over Alesund.
Om 18.00 trossen los (vertraagd wachtend op twee passagiers) voor de reis naar Flåm (380 km) en
een snelheid van 16.1 kn.
22/8 Loods is aan boord gebleven vanaf  - Alesund tot Flåm om 8.00 afgemeerd na een prachtige tocht
door de Sognefjord, in het schilderachtige Flåm, buien en 12 graden wel zonnig.
Dit is echt de mooiste plaats (qua uitzicht) van de cruise hier zijn diversen leuke tours te doen, maar
boeken aan boord is schrikbarend duur.
Wij hebben gekozen voor de trein reis naar Myrdal ongeveer vier uur heen en terug, als je kaartjes
koopt op het station van Flåm kost (€52,00 p.p) deze trip de helft als wat je aan boord betaald.
Het is een prachtige trip de trein gaat 850 omhoog op een afstand van 21 kilometer.
17.40 iedereen aan boord en vertrek uit Flåm voor de prachtige tocht door de Sognefjord, we varen
naar onze laatste stop van deze cruise Stavanger (445 km) snelheid van 17.7 kn.

Myrdal

23/8: 7.05 loods aan boord en 8.50 afgemeerd in Stavanger, weer regen en 14 graden we liggen hier
samen met de "MSC MAGNIFICA"
Hier hebben we tussen de buien door wat rond gewandeld, de kids zagen in de stad een grote "M"
niet meer te houden eerst een Mac Chicken of ze niets te eten kregen aan boord.
Om 17.40 trossen los voor de reis naar Rotterdam (865 km) snelheid 13.7 kn. regen en koud 13 gr.
Deze avond het laatste formal diner, wat opvalt is dat er steeds meer lege tafels zijn in de dining room
veel passagiers hadden de formal avonden wel gezien en gingen in het Lido buffet eten.
24/8: dag op zee, bewolkt, kalme zee en goed zicht 16 graden, tijd om de koffers te pakken.
s'avond het laatste diner in de dining room, met het altijd leuke farewell lied van de dining room
medewerkers, die twee weken lang hun uiterste best doen om het je naar de zin te maken.
25/8: 4.00 loods aan boord, en om 6.30 vast aan de Wilhelminakade in Rotterdam, het ontschepen begon al
om 7.15 en verliep geheel naar wens, wij hadden om 10.00 afgesproken met de kinderen om ons
op te halen, om 9.00 was het schip al leeg, dus nog een uurtje aan dek gezeten met een kopje koffie.
Resume: een sublieme cruise gehad onder de geweldige leiding van Master Sybe de Boer en Hotel
Manager Francois Birarda (hij is Frans) en natuurlijk de man die er zorg voor draagt dat we 6.869 km
hebben kunnen afleggen met de "Rotterdam" Chief Engineer Peter Grooteman.

De passagiersbezetting bestond uit:
665 Nederlanders - 361 Amerikanen - 109 Spaans - 54 Canada - 42 Belgie - 40 Australie  - 22 Duits - 16 Israel - 15 Ukraine - 12 Italie - 12 France

Henk en Hanneke van der Linden en de klein kinderen Demi en Cody

Terug naar ervaringen overzicht


Vertrek: 15 September Zaterdag  2012
Route: Rotterdam-Zeedag- Zeedag-Zeedag- Gibraltar-Cartagena - Palma de Majorca - Barcelona- Alicante - Almaria - Cadiz - Zeedag - Zeedag - Cherbourg - Rotterdam
 

Om 16.30 uur de reddingsoefening wat erg rommelig was geregeld, maar in een half uurtje was het gebeurd.

15.00 uur van de kade met gezang van het sjantikoor heel leuk.

Wel te koud voor buiten dus achter het glas genoten van het havengebeuren.

Bij Maassluis waar onze vrienden wonen gezwaaid naar de hele familie, en door de stormvloedkering de haven uit de zee op.

Wij hebben de open zitting bij het Diner ,dus afgesproken om 20.00 uur.

Een hel mooie tafel gekregen in het midden van de eetzaal , een geweldige ober dus gelijk geregeld dat wij deze tafel de voor hele cruise krijgen.

Heerlijk gegeten , nog even naar het casino een borrel in het kraaiennest en om 23.00 uur voldaan naar onze cabine.

16 September Zondag

Vandaag een zeedag

Opgestaan 7.30 uur bewolkt niet echt warm maar droog Bij het buffet was het erg rustig iedereen slaapt uit, lekker gegeten daarna een plaatsje bij het overdekte zwembad genomen, wel een vest aan.

Bij het zwembad veel stoelen zonder kussens, heel slordig.

Vandaag zo,n dag dat iedereen zoekende is, in de winkels druk, gezellig.

Om 12.00 uur is alles bezet om het zwembad.

Voor de lunch een vette hap een kaassoufle, bitterballen , frikadel en kroket genomen, dat is alleen bij de H.A.L. Bij andere schepen kennen ze dit niet.

Vanavond formeel , dus in het pak, eerst de welkomst  borrel met de kapitein.

Wel krijgen wij een andere tafel , gisteren zaten wij aan de kapiteinstafel.

Nu de tafel ernaast , niet verkeerd.

17 September Maandag

2 e Zeedag.  

Eerst naar het frontoffice voor geluid in onze cabine, de hele nacht een zware zoemtoon, hinderlijk , en wij moeten nog 12 dagen.

Iemand meegegaan en notitie van gemaakt, ze kijk of en wat het probleem is.

Omgeroepen dat er stakingen van het havenpersoneel is in Portugal, en wij doorvaren naar Gibraltar waar wij dan iets langer blijven.

18 September Dinsdag

3 e Zeedag bewolkt met zo nu en dan zon.

Op het achterdek een plekje bij de leuning genomen .gelijk al dolfijnen gezien, dus deze dag kan niet meer stuk.

Later nog 2 x dolfijnen gezien, de hele dag prachtig weer ,iedereen probeerde een plekje te vinden op het achterdek.

Weer 4 mensen in onze cabine geweest om naar het geluid te luisteren, nog geen oplossing.

Vannacht was het geluid verdwenen, heerlijk geslapen

19 September Woensdag

Gibraltar, heerlijk weer warm .

10.00 uur met de shuttle naar de stad, waar wij met 7 personen met een taxi busje voor 90 minuten naar het monument, de grotten, de apen en het uitzichtpunt bovenaan de berg, echt de moeite waard, nog even de stad bekeken en terug met de shuttle.

De verdere dag op het achterdek genoten van de zon, en van het vertrek uit de haven van Gibraltar waar veel schepen op de rede liggen, ook de oude Westerdam die als Thomson Dream en nu voor Tui reizen  vaart lag naast ons aan de kade.

20 September  Donderdag

Cartagena , Spanje weer een hele mooie dag boven de 30 graden.

10.00 uur van boord gegaan en de rondtrip met de toeristenbus door de stad genomen.

40 minuten , weinig gezien , maar even weg geweest.

Nog de stad in geweest, ook hier zie je dat het minder gaat, veel winkels dicht, en veel winkels uitverkoop.

Wel veel mooie gebouwen, maar ook slecht onderhouden.

Net omgeroepen dat wij morgen niet naar Barcelona gaan maar naar Palma de Mallorca en dan naar Barcelona dit heeft te maken met de bevoorrading, vanavond gala 2 e Gala.

Vanmiddag is het geluid weer terug in onze cabine.

Weer naar de receptie geweest, nu met de cheffin gesproken, en wij krijgen een andere

cabine, eerst gaan bekijken , een mooie cabine op dek 6, dus onmiddellijk onze spullen gepakt en met onze hut steward verhuisd eindelijk rustig slapen.

21 September Vrijdag

Heerlijk geslapen eindelijk zonder hinderlijke geluiden.

Palma de Mallorca  zonnig warm weer.

Met een taxi van ons schip naar de kathedraal , vandaar het centrum in , een grote stad erg veel toeristen overal muziek en kunstenaars in alles die proberen iets te verdienen.

Wel een hele mooie binnenstad met gezellige pleinen, en veel drukte, nog even wat van de bekende Mallorca parels gekocht leuke herinnering

22 September Zaterdag

Barcelona prachtig weer

8.00 uur afgemeerd aan de kade, met nog 2 cruise schepen de Souvereign van Pulmann

En de Explorer of the Seas van Royal Carribean.

Er gaat een shuttle bus, maar er staan zoveel mensen dat wij een taxi hebben genomen naar de Rambles vanwaar wij op de City Bus zijn gestapt voor 1 uurtje door de stad.

Barcelona waar het altijd vol met toeristen loopt, bij de bekende plaatsen staan rijen mensen te wachten ,vanuit  de hele wereld, wij zijn hier al meerdere keren geweest, dus na ons rondje terug aan boord, genieten van alles aan boord.

23 September Zondag.

Alicante aankomst 13.00 uur. Bewolkt 28 graden.

Vanmorgen heerlijk luieren bij het zwembad.

10.00 uur even naar de stad geweest, een gezellige boulevard  met veel souvenierstalletjes

De winkels zijn gesloten op Zondag, zelfs de kerk is dicht, nog wat gedronken en terug

naar ons schip, achter ons aan de kade de Aida Vita.

Om 17.30 uur een barbecue op dek weer geweldig alles in overvloed.

Afvaart om 19.00 uur met muziek lekker eten op dek, dit is vakantie.

24 September

Maandag Almaria ,.bewolkt warm met een beetje wind.

Na het ontbijt om 10.00 uur het toeristen treintje genomen, voor € 5-, 1 uurtje door de stad een leuke rit , zeker de moeite waard, daarna de stad in gelopen , druk maar gezellig.

Om 14.00 uur terug aan boord, vanavond 3 e gala avond.

25 September

Dinsdag Cadiz, bewolkt 28 graden.

Hier ben ik de laatste tijd meerdere keren geweest, wij liggen aan de kade voor de stad,

in de haven zijn nog 3 schepen dus veel toeristen in de stad, in het centrum een mooie kathedraal  en meerdere kerken ook gezellige winkels voor iedere portemonnee .

Op de marcado geweest waar de vlees vis en groente markt is, ook op de andere markt geweest waar souvenirs en andere hebbe dingetjes  te koop zijn.

Om 14.00 uur terug aan boord, eerst 1 uurtje naar de sportschool voor wat beweging.

Om 17.30 uur gaan eten in het specialiteiten restaurant Pinnacale Grill, waar je extra bij moet betalen, maar wel de moeite waard is erg gezellig.

26 September Woensdag

Zeedag.

Vannacht ging het schip flink tekeer rollen en stampen, maar heerlijk geslapen.

Om 8.00 op nog steeds heel onrustig bij het zwembad slaat het water,over het dek

erg gevaarlijk ,glad verschillende mensen zijn al gevallen.

Er is veel wind en een hoge lange zwel, wel zonnig dus lekker op je ligstoel blijven liggen,

een beetje lezen en luieren.

Net een wilde beweging van het schip en de hele voorste rij bij het zwembad is kletsnat.

Heel de dag en ook de nacht is het niet rustig meer geweest.

27 September Donderdag

Zeedag.

De hele nacht heeft het schip liggen stampen zo nu en dan kwam je los van je bed.

8.00 uur opgestaan , het is iets rustiger maar nog lang niet normaal, wel zonnig.

Op dek weer de laatste uitverkoop , iedereen weer graaien en kopen, om 11.30 uur hebben wij onze lunch voor de vaste klanten van de HAL.

Vandaag ook de uitleg voor het ontschepen, onze bagage labels zijn paars 3 en wij moeten tussen 8.45 en 9.00 uur ontschepen, Zaterdag.

Na 14.00 uur is de zee rustiger geworden, iedereen weer gelukkig.

Onze laatste gala diner ,heerlijk gegeten, kreeft en biefstuk , na afloop chocolade buffet op dek 9 wat weer geweldig geregeld is, prachtig.

27 September Vrijdag

Cherbourg, Frankrijk.

Aankomst 7.00 uur bewolkt en een beetje regen.

Hier ben ik niet van boord gegaan, volgens mijn vrienden was het een leuke plaats gezellige winkels , mooie gebouwen dus de moeite waard.

Toch de hele dag nog onder het glazen dak in de zon gezeten, en om 18.00 uur onze koffers gepakt, altijd makkelijk, je weet wat er mee moet, dus alles.

Voor de laatste keer lekker gaan eten, de jongens aan boord gedag gezegd.

28 September Zaterdag

Rotterdam

Aankomst 6.00 uur bewolkt en koud, maar wij zijn thuis.

Het ontschepen, na ons ontbijt loopt gesmeerd , wij zijn om 9.30 uur van boord gegaan, maar onze taxi  komt pas om 10.30 uur, dus nog even in de vertrekhal gewacht.

Onze taxi kwam op tijd , op weg naar Gouda, vakantie voorbij.

Alweer een geweldige cruise,  met dank aan,

Het goed weer,

Gezellige vrienden,

Voordelen

Vertrek vanuit Rotterdam, dus niet vliegen.

Onze 3 e keer met de Rotterdam, en de 9 e keer met de HAL.

Samen met  5 vrienden

Veel Nederlanders.

Heerlijk eten.

Open zitting en geweldige tafel gekregen met een geweldige ober ,voor de hele reis.

Vriendelijke bemanning

Na klachten over geluid in onze cabine ,andere cabine gekregen. Goed geregeld.

De 5e dag waren er genoeg kussens voor de ligstoelen bij het zwembad.

Nadelen

Slordige inscheping

Slecht georganiseerde redding oefening.

Het achterdek slecht ingedeeld ,deels moderne stoelen in het water,totaal niet functioneel. 

Voorstellen Kapitein korte en slechte  vertoning,

Kapitein en andere officieren zelden aanwezig.

Vervelend geluid in onze cabine, doorgegeven aan de frontdesk.

De 3 dag voor de 5 e keer wezen klagen, het antwoord, wij zijn er mee bezig.

Te weinig ligstoelen bij het zwembad ,veel zonder kussen, armoedig.

Na 2 nachten zonder geluid , volgend dag het geluid terug, nog erger.!!!

Weinig of geen controle door de officieren op de bemanning, wel een goede sfeer.

Je kan echt merken dat het schip verouderd is, al blijft het een mooi schip.

De hele cruise verschillend toiletten buiten dienst.

 

Groetjes, Sonja en Dick.

 Terug naar ervaringen overzicht


Verslag  7 nachten Viking Saga’s MS Rotterdam, 18 Mei 2013
Route: Rotterdam – zeedag - Oslo – Kristiansand – Stavanger – Flam – zeedag – Rotterdam.
Na eerdere cruises met grotere schepen van de HAL, nu voor ons voor het eerst met een relatief kleiner schip, vanuit Rotterdam. In beknopte hoofdstukken volgt hier een overzicht van de cruise;
Inscheping
Zeer vlot en goed georganiseerd, aankomst bij de terminal op 10.45 en we waren met de eerste gasten net iets na 11.30 aan boord. Onze hut was net niet gereed, maar we mochten wel onze handbagage in de hut (“main deck” buitenhut, midscheeps) zetten, waar na we naar de lunch in de main dining room konden. De hut was zeer ruim en werd uitstekend schoon gehouden.
Vertrek
Vertrek, na een half uur durende verlaatrol, was nagenoeg op tijd en zeer indrukwekkend. Niet alleen door het Shantykoor De Hoeksche Waard op de kade, maar ook door de groet van de scheepshoorn van de Rotterdam V, wat een schitterende ervaring was.
Route:
Na een eerste mistige zeedag, Oslo aangedaan, schitterende stad en we boften met het weer. Wij zijn zelf de stad in gegaan. Tip, neem een Oslo Pass (20% korting voor cruise passagiers), waarmee je openbaar vervoer en veel musea gratis kunt bezoeken. Wij namen het pontje naar Bogdoy, waar we het openluchtmuseum, Vikingschipmuseum, Frammuseum en Kontiki museum bezochten. Een goed gevulde dag, waarbij we veel van het mooie Oslo gezien hebben.
Tweede haven bezoek was Kristiansand. Een niet heel erg uitgeproken interessante haven, maar toch een leuke stad om rond te lopen, wederom getroffen met het weer. Kristiansand heeft een zeer actief toeristenbureau, die je met raad en daad (vooraf via mail) bij kan staan. Zo werd er op de steiger, vanuit een mini VVV advies gegeven over wat er te doen was, in ons geval een mooie stadswandeling, aan de hand van een handig kaartje.
Derde stad was Stavanger. De dag begon koud en bewolkt en hier hadden we geanticipeerd op een druk bezochte haven met 2 andere schepen, de AidaLuna en de MSC Opera (beide 2000+), door een Fjord Cruise door het Lysefjord te boeken via de HAL, waardoor we de vroege ochtend goed besteed hadden. Het was een circa 3 uur durende boottocht door het fjord, met onder andere zicht op de “Preikestolen”. Uiteindelijk werd het nog extra druk in de haven, met de komst van het drijvende appartementen complex, “The World”. Aan het eind van de ochtend klaarde het gelukkig nog behoorlijk op met het weer en konden we nog in het zonnetje door “oud Stavanger” wandelen.
Laatste havenbezoek was Flam, waar we via het CC forum vooraf (goedkoop met een groep groter dan 10 personen) treintickets voor de wereldberoemde “Flamsbanen” gekocht hadden. Een schitterende rit heen en weer naar Myrdal, op 865 meter hoogte met onderweg een stop bij de Kjosfossen waterval. Noorwegen op zijn mooist, dat moet benadrukt worden! Tevens een kort bezoek aan het Stegastein uitzichtpunt gebracht, waar je een mooi uitzicht over het 650 meter lager gelegen fjord hebt.
Dineren:
Het dineren op de Rotterdam stond weer op een hoog niveau. Het eten was gevarieerd en ronduit uitstekend. We hadden de vaste vroege zitting en dat beviel uitstekend. Bediening was correct en prima, niets dan lof over de hard werkende bemanning, op alle fronten trouwens. Een echte aanrader is een diner in de Librije aan boord, eenmalig per cruise in de Pinnacle en exclusief voor de Rotterdam. Niet goedkoop, maar als je het vergelijkt met dineren in de echte Librije in Zwolle, het geld meer dan waard!
Schip algemeen:
Rotterdam ziet er prima uit en de hele bemanning is dag in dag uit druk bezig met onderhoud, om het schip in prima conditie te houden. Na eerdere cruises op grotere schepen van de HAL, valt op dat dit nog meer een echt schip is, vooral het schitterende Promenade dek geeft een echt nostalgisch gevoel. Het hele schip doet nog aangenaam “ouderwets” aan en geeft je nog echt het gevoel op een schip te zijn. Voor een inmiddels 16 jaar oud schip, niets dan lof, ziet ze er prima uit.
Bemanning:
Hard werkende prima bemanning, onder leiding van kaptein Marco Carsjens en hotel Director Mike Mahn. De Nederlandse cruise director Michael Langeley kon ons persoonlijk wat minder bekoren, maar dat is een kwestie van smaak. In zijn algemeenheid was er minder entertainment dan we gewoon waren bij de HAL, maar dat zal alles te maken hebben met het grote aantal Nederlandse passagiers.
Passagiers:
Zoals gezegd, veel Nederlanders, niet zo gek op een cruise van en naar Rotterdam natuurlijk. Uiteindelijk was 85% afkomstig uit Nederland en dat waren lang niet altijd landgenoten om trots op te zijn. Op het gebied van kleding bij de formele diners, het gebruik van de Engelse taal (gewoon in het Nederlands tegen het personeel blijven praten en als je merkt dat ze je niet begrijpen, gewoon harder praten!). Ronduit beschamend, evenals het veelvuldig ontzeggen van de vaste fooien aan het hardwerkend personeel, zonder enige aanwijsbare reden, eigenlijk te triest voor woorden. Aan het personeel lag het niet, hardwerkend en veelal “service with a smile”. Aanvullend moet ik nog vermelden dat er wel een groot aantal minder valide mensen aan boord waren, voor wie dit als storend ervaart, zou dit in een keuze voor de Rotterdam mee moeten laten mee wegen. Wij vonden het geheel niet storend, maar het is toch eerlijk om dit te vermelden, vooral omdat het aantal veel groter is dan normaal bij een cruise, dit zal alles te maken hebben met het reeds genoemde vertrek en aankomst in Rotterdam.
Entertainment:
Zoals al gezegd, minder entertainment dan we gewend waren, maar blijkbaar is er al meer ervaring op gedaan met een veelal Nederlands publiek, waar een en ander op is afgestemd. Zo misten we vooral de gebruikelijke quizes en gameshows, die we altijd zeer leuk vinden. Muziek verzorging was wel prima, in de diverse bars, was er veel live muziek, voor elk wat wils. Wat we wel storend vonden, was het commentaar, wat zowel in het, als Engels, als ook in het Nederlands werd gegeven. Voor het normale omroepen van allerlei mededelingen is dit misschien wel handig, maar als dit ook in de showroom, zelfs bij grappen wordt gedaan, haalt dit alle vaart uit de show.
Ontscheping:

Na 7 nachten kwam er al weer veel te snel een eind aan de cruise. Het einde was even efficiënt geregeld als het begin en voor we het wisten stonden we weer op de kade.
Al met al een zeer fijne cruise. De minpuntjes vielen uiteindelijk in het niet bij de algehele beleving, zodat we niet geaarzeld hebben om nogmaals voor de Rotterdam te kiezen, voor een nieuwe cruise.
Jeroen

Terug naar ervaringen overzicht


Hallo redactie van nedcruise ik heb een verslag gemaakt van onze reis met de MS Rotterdam.
Vriendelijke groet, Elizabeth

Viking Saga met de MS Rotterdam van de HAL
18 Mei 2013-25 Mei 2013
Vertrek uit Rotterdam-aankomst Rotterdam

Zaterdag het vertrek uit Rotterdam was vreselijk leuk ! Op de kade stond een shantykoor.
Vele familie en vrienden zwaaien ons uit op de kade van de Parkhaven,in Schiedam aan de boulevard, op de boulevard in Vlaardingen en bij de pont in Maassluis,
een hele belevenis om uit Rotterdam te vertrekken (wij wonen in Schiedam).
Echt opvallend zijn de vele zwaaiers OOK uit de vele appartementen die op de route staan, mensen met spandoeken,vlaggen en sjaals die op de balkons staan of uit het raam hangen, echt heel leuk !
De binnenhut (6232) is ruim en weer super schoon !
Zondag een zeedag
Maandag Oslo, zon, droog en 20 graden, een leuke moderne stad, leuk eens gezien te hebben,maar staat niet boven aan het lijstje daar willen we nog eens terug,
o
ns rond laten rijden in een Hop on Hop of bus zo zie je het meest van de omgeving, De Hop On bus stopt op de kade, een kaartje kost 150 kronen (20 euro) en je kan in en uitstappen bij de vele haltes (je krijg een plattegrond)
thuis had ik op internet opgezocht wat de bezienswaardigheden waren in Oslo.
Wij zijn  uitgestapt bij een schitterende beelden park het Vigelandpark en hebben daar een aantal uren rondgelopen en later zijn we uitgestapt bij het Royal Palace waar net wisseling van de wacht was, grappig om te zien. Het in en uitvaren blijft een belevenis en mooie natuur gezien vanaf het bovendek.
Dinsdag Kristiansand, zon met soms een wolkje,droog en ongeveer 18 graden, leuk klein stadje,  een toeristentrein genomen - stopte op de cruise terminal, 100 kronen (15 euro) retour een leuke route door het stadje had, uitgestapt in het centrum en rondgewandeld, kerkje bezocht, op een terrasje lekker in de zon wat gedronken en op het gemak weer terug naar het schip, weer een dag met een gouden randje.Op de volle zee hebben we winkracht 8 a 9, , best wel heftig, volgens de kapitein golven van 2 a 2 ½ meter, ik voel het wel op me maag, ben niet ziek, geen pilletje gehaald, maar ik eet wel even wat minder J en als ik naar bed gaat  ga ik half zitten ipv liggen dat beval me beter haha.
Woensdag Stavanger, droog, bewolkt met soms de zon,koude stevige wind, ongeveer 8 graden, leuke plek een rondrit gemaakt met een bus, bus staat bij de kade klaar is geen Hop on Hop of bus maar net zo leuk, alleen kan je hier niet in en uitstappen wanneer je wil, 150 kronen (20 euro) met gids een leuke meid die veel kon vertellen (in het Engels) mooie natuur en een leuk oud centrum en visafslag, op tijd terug aan boord want we vertrekken al om 15.00 uur, schitterende tocht door het Lysefjord, wat is dat bijzonder om mee te maken en te zien, dat zo’n groot schip door zo’n smal fjord kan varen, wat een schitterende natuur !!!
We varen langs de preekstoel en liggen in een deuk, we hadden er een hele voorstelling van  maar vanaf boord is het een blokje wat uit de rotsen uitsteekt. Na 2 uur varen in het fjord komen we aan het eind en keert de kapitein het schip om terug te varen uiteraard door het fjord richting Flam. Als we het fjord uit zijn hebben we weer windkracht 8 a 9 op zee dus niet teveel eten en rustig aan doen, maar we waren toch niet anders van plan, de boordrekening is dus ook niet hoog want ik laat de wijntjes en martini’s maar even staan hihi
Donderdag zoals iedere dag vroeg uit de veren heerlijk genieten van het invaren van de plekken die de MS Rotterdam aan doet,meestal zijn er 3,4 soms 5.We genieten van de de schitterende natuur, zeker  deze ochtend heb ik geen minuut spijt van het vroege opstaan, we varen door het Sognefjord dachten we gisteren een mooie tocht door een fjord gehad te hebben dit fjord is NOG mooier, overal hoor en zie je  watervallen, we komen ogen tekort om al het moois te kunnen bekijken. Rond 7en varen we het haventje van Flam binnen een piepklein maar schitterend plaatsje, we zorgen dat we bijtijds koffie en broodjes naar binnen werken want voor 8en staan we in de rij bij de flamsbana, een trein die 1000 meter naar boven gaat, de hoogste spoorbaan van Noorwegen, deels door de bergen heen maar ook grote stukken in de buitenlucht dus schitterende uitzichten ! Al snel hebben we kaartjes en zitten om 8.35 uur in de trein !
Ik heb vantevoren uitgezocht hoeveel cruiseschepen deze dag Flam aan doen, het blijkt dat wij de enige zijn dus wij laten ons niet gek maken en gokken dat we op het station een kaartje kunnen kopen 380 kronen per persoon voor een retour (ongeveer 50 euro) aan boord koop je hetzelfde kaartje voor 130 dollar !!! Maar dan heb je wel garantie DAT je een kaartje heb. Je kan er overigens pinnen met een mastercard,vanaf de boot 20 meter lopen naar het station.
 Nog nooit zo iets moois gezien, onderweg stopt hij bij een waterval, de camera wordt zeiknat maar wat is het mooi en wat een herrie !!! wat een natuur geweld ! In Myrdal stopt de trein, maar daar is werkelijk niets te doen, het is een stil verlaten plaatsje met een hotel, meer niet, dus nemen we de trein direct terug, een enkele rit duurde 1 uur dus we zijn rond 11en weer beneden helemaal vol van wat we gezien hebben. Het is trouwens vandaag brrrrrrr koud, 8 graden, en een rare wisselvallige dag, harde wind,zon,bewolking We gaan terug aan boord om lekker even op te warmen,wat te eten en te drinken, na 2 uurtjes gaan we Flam nog even in en nemen daar een toeristentrein die ons DOOR het dorpje heen rijd, 90 kronen per persoon, een leuk tochtje van een klein uurtje die ons langs een kerkje,begraafplaats,school ,boerderijen, watervallen,woeste riviertjes rijd, wederom genieten we van wat we zien, inmiddels is het nu wel gaan regenen,de eerste regen van deze vakantie (en de laatste) Rond 5en vertrekt de MS Rotterdam uit Flam en uiteraard genieten vele weer van de mooie tocht door het Sognefjord, als we het fjord uit zijn is de windkracht op zee ongeveer 6 dus dat merken we wel met lopen maar me maag blijft nu rustig dus lekker eten en een wijntje hihi. ’s avonds een schitterende zonondergang om 23.30 uur !!!! Helemaal donker werd het de afgelopen nachten sowieso niet, een schemering, je kon de horizon en de zee nog gewoon zien.
Vrijdag uitslapen tot kwart over 7 , buiten is alleen de zee te zien en die heb ik al gezien de zon schijnt vandaag, de zee is relatief rustig (windkracht 6) er staat wel een koude wind dus vandaag blijven we veel binnen, we wandelen wat in het schip rond, gaan kijken in het theater naar een showtje van de bemanning die ons gedag zeggen, praten gezellig met reisgenoten, eten en drinken en luieren wat bij het (overdekte) zwembad,een heerlijke rustige relaxdag.
 Zaterdag ik had de wekker om 5.15 uur gezet maar wordt om half 5 wakker dus huppakee uit de veren ik wil graag zien hoe we Rotterdam invaren, als ik rond 4.45 uur op het dek komt zijn we al ten hoogte van Maassluis,echt jammer ik had graag gezien dat we bij de Hoek de waterweg invoerde, maar ja je kan niet alles hebben De zon komt zachtjes op en het is weer schitterend om te zien; de boulevard van Schiedam  waar het kipstil is, langs de Waalhaven waar druk gewerkt wordt,een wereldstad die zachtjes wakker wordt,de skyline van Rotterdam met de Erasmusbrug blijf ik geweldig vinden ! Van de kade en vanaf het schip ! De kapitein leg de MS Rotterdam weer keurig aan de kade, wij gaan douchen,aankleden en de laatste spullen inpakken, gaan nog lekker op het gemak ontbijten en koffie drinken in het Lido en nemen uitgebreid afscheid van “onze”jongens en meiden die heel de week zo goed voor ons gezorgd hebben, ohhhhhh wat zal ik ze gaan missen. Helaas om 9.15 uur moeten we van boord en is deze schitterende reis weer ten einde.

Korte Conclusie:
MS Rotterdam een net schip, schoon maar best wel wat onderhoud nodig (en dat gebeurd ook)
D
e (binnen)hut 6232 is ruim genoeg en schoon ! Heerlijke bedden,alles 100% in orde ik kan niets negatiefs verzinnen.
Personeel aan boord, iedereen voor 100% oké !vriendelijk ! behulpzaam ! Toppie !
Het eten, zeer gevarieerd en oh zo lekker !!!
Wat jammer was; de excursies belachelijk duur zijn ,de muziek; op zondagmiddag een zeedag helemaal niks en juist op de vroege morgen als men van de natuur wil genieten gejank muziek.
En dan een lastig punt; er waren heel veel, echt heel veel lichamelijk beperkte passagiers aan boord en een groep verstandelijk beperkte, ook deze mensen gun ik een vakantie maar tijdens het ontbijt tegen kwijlende mensen aankijken is niet leuk (is 1x gebeurd maar voor ons 1x teveel) en iedere keer opzij stappen voor een rollator,rolstoel of scootmobiel is ook niet leuk, constant oponthoud bij de liften en gangway is zelfs storend !
Dus ik denk dat de HAL goed na moet gaan denken of ze niet een maximum voor beperkte passagiers moet in gaan stellen.
Ik hoop dat jullie dit verslagje leuk vonden, groetjes Elizabeth

 

                                                                                                    Terug naar ervaringen overzicht


Verslag 18 dagen Canarische Eilanden MS Rotterdam, 22 December 2013
Geplande Route: Rotterdam – 3 zeedagen – Casablanca (Marokko) – zeedag – overnachting Funchal (Madeira) – overnachting Santa Cruz (Tenerife) – Las Palmas – Arrecife (Canarische eilanden) – zeedag – Cadiz (Spanje) –Lissabon (Portugal) – 3 zeedagen –overnachting Rotterdam.

Dit was na enkele grotere HAL schepen, onze tweede keer met de MS Rotterdam. In beknopte hoofdstukken volgt hier een overzicht van de cruise;

Inscheping:
Wederom het toppunt van efficiency. We waren kort na 11.30 aan boord, waar onze hut op het “Main Deck Aft” reeds gereed was. Kort daarna konden we al gebruik maken van de “Mariners Lunch”, wat altijd een heerlijk rustpuntje is.
Vertrek:
Van het vertrek deze keer niet zo heel veel gezien, zo in de winter was het vroeg donker en niet echt een genot om tijdens de afvaart aan dek te staan. Het vertrek was ook iets later dan gepland, waardoor het voor ons reeds snel tijd was voor ons vroege diner. Buiten stond ook een behoorlijke wind, iets wat als een rode draad al door de gehele West-Europese winter liep, met veel uitgeweken cruise schepen en verlate afvaarten van zelfs een wereld cruise tot gevolg. Bij de afvaart kwamen we een Aida schip tegen wat onderweg was naar de cruise terminal van Rotterdam, om daar vanwege het stormachtige weer, een ongeplande stop te maken.
Na vertrek was er in de Atrium een samenzijn met enkele kerstliederen, waarna rondom de stemmig aangeklede trappen, de kerstboom werd ontstoken. Over het geheel genomen was de Rotterdam mooi in kerstsfeer gebracht. Niet te schreeuwerig, maar zeer smaakvol.
Route:
De eerste dag op zee was het redelijk weer, met een waterig zonnetje, maar wel een stevige wind. Dat er nog meer wind in het verschiet lag, werd al snel duidelijk, toen de kaptein over de omroep aangaf dat het weer te slecht was voor een directe doortocht via de Golf van Biskaje en hij had in overleg met weerdiensten, de staf aan boord en het hoofdkantoor, besloten om te schuilen in Le Havre, waar we een dag na vertrek aankwamen.
In Le Havre stond er ook weer veel wind, waarbij niet zonder enige moeite, maar met de hulp van sleepboten, veilig werd afgemeerd, om een veilig heenkomen voor de storm te zoeken.
Binnenliggend in Le Havre, nam kaptein Marco Carsjens de eerste dag in de haven, uitgebreid de tijd om in de “showroom at sea”, het hoe en waarom van de uitwijk in Le Havre uit de doeken te doen. Uit zijn uitleg bleek duidelijk dat een groot front voor ons lag, met grote windsnelheden, die een veilige en enigszins comfortabele passage van de Golf van Biskaje op het geplande tijdstip, niet mogelijk maakte. Na passage van het front, zou er een relatief rustiger periode aanbreken, wanneer er op eerste kerstdag wederom onze reis naar het zuiden zou worden vervolgd. De passage zou nog steeds plaats vinden met windkracht 6 tot 7, maar aanmerkelijk minder als de wind die er tot die tijd uit stond.
In Le Havre werden we evengoed nog geconfronteerd met veel regen en wind, niet echt aanlokkelijk om Le Havre zelf, of het inderhaast ingelaste excursie naar Parijs te doen. Uiteindelijk verbleven we 2 nachten in Le Havre, waar ook kerstavond en een gedeelte van eerste kerstdag werd doorgebracht. 
Kerstavond was de eerste formele avond, waar toch velen net gekleed naar het diner gingen. Aansluitend was er in het theater een kerstviering met traditionele “eggnog” en kerstliederen door zowel de cast van de Rotterdam, alsmede de internationale bemanning, die liederen uit hun thuisland ten gehore brachten.
Kerstochtend was er in het theater een samenzijn, waar de komst van de Kerstman het hoogtepunt was, geland op de schoorsteen van het schip, met medeneming van een cadeautje voor alle kinderen aan boord, misschien een twintigtal in het totaal.
De avond van eerste kerstdag was geen officiële formele avond, maar velen hadden toch de moeite genomen om zich feestelijk te kleden.
In de loop van de middag op eerste kerstdag werd er weer uitgevaren, via een aangepaste route naar Madeira, via een enigszins bedaarde Golf van Biskaje. Gedurende een groot gedeelte van de passage, alsmede de route langs de kust van Portugal, stond er grotendeels een windkracht 7 dwarszee, wat toch enigszins oncomfortabel was, maar alleszins dragelijk, al ging dit niet voor een ieder op.
Na drie zeedagen kwamen we een dag na de gepland aankomst in Funchal, Madeira aan, een schitterende eiland, waar we al eerder geweest waren. Het weer was er redelijk, zonnig, maar wel met veel wind.
Tijdens de nacht maakten we de oversteek naar de eerste stop op de Canarische eilanden, Santa Cruz op Tenerife, waar we in fraai weer een excursie naar onder andere de bergen maakten, met zicht op “el Teide”, de hoogste berg van Spanje.
De avond en nacht na Santa Cruz, maakten we de korte tocht naar Las Palmas op Gran Canaria, waar we fietsen gehuurd hadden, om op eigen gelegenheid het oude gedeelte van Las Palmas te verkennen, de wijk “Vegueta”, wat zeer de moeite waard was, na een mooie fietstocht langs de boulevard. In een schitterend zonnetje was het goed toeven in een aangename 24 graden, wat weer veel goed maakte.
In de avond vetrokken we alweer, om oud en nieuw, alsmede nieuwjaarsdag op zee te vieren. Helaas bleven we niet onder de kust, zodat we ook nergens vuurwerk konden zien. Oud en nieuw was niet echt spetterend te noemen, een beetje lauw. Er was wel een viering in het theater, met champagne en oliebollen, maar er was veel moeite en inspanning voor nodig om een echt feestelijke sfeer te krijgen. Het weer tijdens oud en nieuw was gelukkig goed, waarbij ook nieuwjaarsdag op zee met een zonnetje achter op dek best aangenaam was.
De tweede dag van het nieuwe jaar was een zonnige dag in Casablanca, een rommelige stad, waar je blijkbaar van moet leren houden. Gelukkig hadden we hier een excursie geboekt naar onder andere de imposante Moskee en enkele andere kleine bezienswaardigheden. Met name de moskee was een absoluut hoogtepunt, helaas was het summiere aansluitende bezoek aan slechts 1 geselecteerde souvenirwinkel dat niet, terwijl vlakbij typische Marokkaanse winkels en markt lagen, die we helaas links lieten liggen.
Daags na Casablanca waren we in een helaas grijs en miezerig Cadiz. Hier was inmiddels bekend geworden dat er helaas een wijziging in de route plaats moest vinden, wederom vanwege de winterstormen van dit seizoen. Vanwege het schrappen van de resterende haven Lissabon, besloten een aantal passagiers om reeds in Cadiz van boord te gaan, om op tijd (wellicht vanwege het einde van schoolvakanties), weer op tijd thuis te zijn.
In een uitgebreide uitleg zou kaptein Marco Carsjens later tijdens de terugvaart naar Rotterdam uitleggen, dat er wederom een groot storm front roet in het eten gooide. Om een zware storm voor te zijn, werd het bezoek aan Lissabon geschrapt, om 1 dag eerder dan gepland in Rotterdam aan te komen. Het stormgebied konden we met dit aangepaste routeschema voor blijven, al zou er tijdens de passage van de Golf van Biskaje evengoed nog een windkracht 10 tot 11 dwars op het schip staan. Dir was niets vergeleken met de storm waar we in terecht zouden komen als we het oorspronkelijke schema aan zouden houden, hetgeen we nu voor zouden blijven, aangezien we op tijd in het relatief veilige nauw van Calais zouden bereiken.
Inderdaad bereikten we na enkele bijzonder stormachtige dagen, relatief veilig het nauw van Calais, om een dag eerder dan gepland Rotterdam binnen te lopen. De tocht van Cadiz naar Rotterdam ging voor een ergere storm uit, maar een groot gedeelte tot aan het nauw van Calais, ging in een behoorlijke storm met uitschieters tot af en toe windkracht 11. Het schip en bemanning hield zich echter kranig, al waren er passagiers die zeer boos waren dat niet alle havens waren bezocht en in hun ogen afbreuk was gedaan aan hun vakantiegenot.
Natuurlijk volgde uiteindelijk een kater achtig einde van de cruise, maar elk nadeel heeft zijn voordeel, we liepen nu tijdens daglicht, half in de ochtend Rotterdam binnen, wat een schitterend schouwspel is, voorzien van commentaar vanaf de brug. Veel gasten kozen er voor om direct te ontschepen, wij bleven tot het geplande einde van de cruise een dag later, gewoon aan boord. De service bleef tot het einde goed en er was dus voor ons geen enkele reden om direct van boord te rennen.
Uiteindelijke Route: (aangepast vanwege het slechte weer)
Rotterdam – zeedag – 2 overnachtingen Le Havre (Frankrijk) –3 zeedagen –Funchal (Madeira)– Santa Cruz (Tenerife) – Las Palmas – zeedag – Casablanca (Marokko) – Cadiz (Spanje) – 3 zeedagen –overnachting Rotterdam.
Dineren:
Het dineren op de Rotterdam stond tijdens deze kerstcruise, ondanks het moeilijke weer, op een hoog niveau. Het eten was gevarieerd en ronduit uitstekend. We hadden wederom gekozen voor de vaste vroege zitting en dat beviel prima. Bediening door Jokoh en Hanhan was correct en prima, niets dan lof over de hard werkende bemanning, op alle fronten trouwens. Ook de enthousiaste wijn steward Arnold en de assistent diningroom manager Jonathan, zorgden goed voor ons. Ondanks het af en toe slechte weer, bleef de toewijding en service van het voltallige personeel, op een hoog niveau.
Schip algemeen:
Z
oals we op onze vorige cruise met de Rotterdam ook al bemerkt hadden, is het schip goed onderhouden, welk een proces is dat continue doorgaat. Eerder in verslagen is melding gemaakt van lekkage in het Lido restaurant, wat we onze eerdere cruise niet bemerkten, maar deze keer wel. Aangezien dit een defect was wat in onze ogen niets afdeed aan het eten of de service in het Lido, is het ook weer niet iets om van wakker te liggen. Voor de rest zijn wij persoonlijk niet of nauwelijks geconfronteerd met defecten op enigerlei gebied, of deze werden snel verholpen. Een slechte tv ontvangst werd binnen enkele uren na melding adequaat verholpen, iets wat door de front-desk nog aanvullend gecheckt werd, of een en ander naar tevredenheid was opgelost. Normaal, nachtelijk onderhoud aan de leidingen gaf korte tijd een bruingele waterstroom uit de kraan, maar ook dit was snel verholpen.
Bemanning:
Hard werkende prima bemanning, wederom onder leiding van kaptein Marco Carsjens en hotel Director Mike Mahn. De Nederlandse cruise director Michael Langeley doet al het commentaar en presentaties nog steeds tweetalig, wat op den duur in onze ogen zelfs irritant begint te worden, blijkbaar zijn er nog steeds zeer veel landgenoten die deze service waarderen, wij vonden het persoonlijk niet nodig en op den duur zelfs storend.
Passagiers:
Wederom merendeels Nederlanders, niet zo gek op een cruise van en naar Rotterdam natuurlijk, hiernaast waren er Canadezen, Amerikanen en Russen, alsmede diverse andere internationale gasten, een kleurrijk geheel.
Entertainment:
Het entertainment was wat lauwtjes en slechts mondjesmaat. Alle begrip dat tijdens de terugtocht veel van het entertainment geschrapt moest worden vanwege de storm, maar hier hadden toch best slecht weer alternatieven voor gevonden kunnen worden, wat helaas niet het geval was. Met name op dit punt heeft de Rotterdam toch wel wat steken laten vallen en waren er genoeg dingen te verzinnen om vervangend vermaak en entertainment te verzorgen, om het verblijf tijdens het slechte weer te veraangenamen.
Ontscheping:
Een alleszins bewogen cruise, ging een beetje als een nachtkaars uit, met een laatste nacht binnenliggend in het veilige Rotterdam. Een paar honderd gasten waren direct bij binnenkomst reeds van boord gegaan, dus de uiteindelijke ontscheping was een stuk rustiger dan normaal en ging verder efficiënt en voor we het wisten, zaten we weer thuis.
Concluderend was dit niet onze meest geweldige cruise tot nog toe. In mijn ogen valt Holland America hierin niet veel te verwijten. Als je in de winter in Europa gaat cruisen, loop je nu eenmaal de kans in slecht weer terecht te komen. Naast de Rotterdam, zijn er de afgelopen winter nog meer schepen, in meer of mindere mate slachtoffer geworden van het hevige storm seizoen, soms met aanmerkelijk minder gelukkige afloop dan de Rotterdam. Volgens mij waren de keuzes die onder leiding van de kapitein gemaakt zijn in de gegeven omstandigheden de beste mogelijke en uiteindelijk hebben wij toch een leuke cruise gehad, ondanks de gemiste havens. Als geste heeft de HAL voor een ieder een tegemoetkoming geboden, iets wat ze volgens mij niet eens verplicht waren, aangezien dit weer tot onberekenbare overmacht gerekend kan worden en niet de schuld van de rederij was.

Jeroen

 Terug naar ervaringen overzicht